exclusieve spa
21 juli 2022

Wat zijn de opties van een spa?

Wat zijn de opties van een spa? Als je op zoek gaat naar een spa, dan zul je zien dat het aanbod heel groot is. Je zult daarom een aantal keuzes moeten maken, deze worden bepaald door de opties die er tegenwoordig bestaan voor spa’s. In dit artikel bespreken we al deze opties, zodat het makkelijker wordt voor jou om de goede keus te kunnen bepalen. 

Wat zijn de opties van een spa?

Spa’s zien er over het algemeen ongeveer hetzelfde uit. Ze hebben natuurlijk ook dezelfde functie: Hydrotherapie. In alle spa’s kun je dus genieten van heerlijk warm water en krijg je tegelijk een massage door middel van waterstralen en bubbels. Spa’s hebben echter verschillen, je moet daarom goed op de hoogte zijn van deze opties om een bewuste keus voor een geschikte spa te kunnen maken. De verschillende opties van een spa zijn:

De grootte van de spa

Spa’s worden gemaakt in verschillende maten. Deze maat wordt niet alleen bepaald door het aantal mensen dat erin past. Het is belangrijk om de maat van de spa van te voren te weten. Je hebt immers een bepaalde ruimte nodig waar de spa moet komen. Je kunt het best zo’n 50 cm extra ruimte daar aan toevoegen voor eventueel een looppad om de spa of een ombouw. De maten van de spa zijn bovendien belangrijk bij het leveren van de spa. Heb je een toegang tot de tuin die breed genoeg is of moet er een hijskraan komen? 

Het aantal zit- en ligplaatsen

Het aantal zit- en ligplaatsen is erg belangrijk bij de keuze voor een spa. Bedenk daarom goed met hoeveel personen je de spa over het algemeen gaat gebruiken. Gaan jullie met het hele gezin regelmatig in het bubbelbad? Kies dan een passende spa met het juiste aantal zit- en ligplaatsen zoals een 6 of 7 persoons spa. Is de spa bedoeld voor een stel? Kies dan voor een 2 tot 4 persoons spa.

Een spa voor binnen of buiten

De meeste spa’s zijn gemaakt om buitenshuis te plaatsen. Er bestaan echter ook spa’s die specifiek ontworpen zijn voor bijvoorbeeld suites of hotelkamers. Je kunt er echter ook een combinatie van maken. Het is heerlijk om in de buitenlucht in een heet bad te stappen, maar wind of regen kan de ervaring ook wat verpesten. Dit kun je oplossen door windscherm of zelfs een overkapping te laten plaatsen. 

Het aantal jets die de spa heeft

De waterstralen en bubbels in de spa zorgen voor de heerlijke massage. Deze waterstralen komen uit zogenaamde jets vandaan. Er wordt nog wel eens gedacht dat het aantal jets in een spa daarom heel belangrijk is: zoveel mogelijk jets is beter. Dat is echter niet waar! De fabrikanten van spa’s plaatsen de jets op specifieke plekken. Zo zorgen ze voor de juiste massage. Daarnaast zijn de pompen in de spa ook erg belangrijk, deze zorgen voor de toevoer van het water. Een spa met 50 jets en maar één pomp zal daardoor minder goed werken dan een spa met 30 jets en twee pompen. 

Extra opties

Er bestaan nog enkele extra opties van een spa. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spa met Wifi. Deze kun je dankzij de Wifi bedienen vanaf je smartphone. Zin in een bubbelbad, maar sta je nog in de file? Zet de spa vast aan via je mobiel! Daarnaast kun je de spa ook laten voorzien van een surround Bluetooth audio set. Dat geeft je de mogelijkheid om via hoogwaardige speakers naar muziek te luisteren. Ook kun je kiezen voor een spa met lichttherapie. Deze zijn voorzien van ledverlichting die verschillende kleuren licht geven aan de spa. 

Spa’s bij Wellness Tuinier

In dit artikel heb je antwoord gekregen op de vraag: Wat zijn de opties van een spa? Wil jij ook graag een spa in de tuin? Bij Wellness Tuinier heb je een enorme keus aan verschillende spa’s, je hebt dus veel verschillende opties. 

In ons assortiment kun je kiezen uit drie verschillende categorieën:

  • Aqualife line: Duurzame spa’s van hoge kwaliteit. Zeer geschikt voor het hele gezin, keus uit meerdere vormen van 3 tot 6 personen. Heeft weinig onderhoud nodig;
  • Premium line: Zeer goed afgewerkte spa’s met hoog rendement en hoge duurzaamheid. Biedt een hoge therapeutische ervaring. Modern en strak ontworpen spa’s. Verschillende indelingen van 5 tot 6 personen;
  • Exclusive line: Uiterst exclusieve spa’s in prachtig modern design. De spa’s hebben veel exclusieve kenmerken. Op dit moment zijn dit de beste en meest verfijnde spa’s die in Europa te koop zijn. Verschillende Types en indelingen voor 4 of 5 personen.

Wil je één van deze spa’s bij ons bestellen? Via onze website kun je de verschillende spa’s geheel naar eigen wens bestellen. Heb je interesse maar wil je meer weten over de verschillende spa’s of over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Wil je ons assortiment eens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak om in onze showroom langs te komen!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa

zwembad op noordwesten
Hoe ver moet beplanting van de zwembadrand afstaan?
zwembad wanneer er regen valt
Stroomt mijn zwembad over als het regent?
spa zelf aanleggen of laten doen
Een hydropool aanleggen; hoe lang duurt dat?
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is het verschil tussen een whirlpool en een spa?
afmetingen spa
Een spa op maat laten maken; kan dat?
spa acht personen
Een spa samenstellen: zo doe je dat!
Bestaat er een 3-hoeks spa?
De kleur van de buitenbak van een spa; heb je daar keus in?