spa acht personen
23 februari 2021

Spa met bubbels kopen

Bent u geïnteresseerd in het aanleggen van een ontspanningsplek in uw tuin en is een spa één van de mogelijkheden waarnaar u aan het kijken bent? Vraagt u zich af of een spa met bubbels dat is wat u wilt hebben en of dit mogelijk is?

Een spa is dé perfecte plek om te ontspannen en biedt vele positieve gevolgen voor uw gezondheid. Wilt u alles weten over een spa met bubbels? Dat vertellen we in dit artikel.

Wat is een spa?

De woorden spa en hottub worden nog wel eens door elkaar gehaald. We leggen het daarom graag nog even duidelijk uit. Een spa is een elektrisch verwarmd bad dat veel comfort levert. Een spa is voorzien van zit- en ligplaatsen, warmt elektrisch op en heeft heerlijke massagestralen en jets.

Een hottub heeft ook verwarmd water, maar dat water moet wel worden opgewarmd doormiddel van een houtkachel. Daarnaast zijn hottubs bijna altijd rond en beschikken ze niet over massagestralen. Een spa levert dus meer comfort dan een hottub, maar dat is in het prijskaartje ook terug te zien.

Een spa met bubbels

Een spa is standaard voorzien van jets en de mogelijkheid om bubbels te maken. Het maken van bubbels kan worden aan- en uitgezet door middel van een knopje naast de display. De jets die de massagestralen veroorzaken hebben vele positieve gevolgen voor uw gezondheid.

Zo worden uw spieren op een prettige manier gemasseerd en kan uw lijf helemaal tot rust komen. Hoeveel jets er in uw spa zitten verschilt per apparaat. Het minimum ligt zo rond de 30 jets, het maximum ligt een enorm stuk hoger.

Voordelen van een spa met bubbels

  • De stralen en bubbels veroorzaken een zeer rustgevend geluid.
  • De stralen en bubbels ontspannen uw spieren.
  • De stralen en bubbels zijn goed voor u huid.
  • De sfeer van die een spa veroorzaakt wordt leuker van de bubbels.

Een spa aanschaffen

Wilt u graag een spa of bent u op zoek naar extra informatie over spa’s? Wilt u graag advies op maat of heeft u enkele specifieke vragen? Op het gebied van spa’s hebben wij een jarenlange ervaring en daarom kunnen wij u in vrijwel alle gevallen verder helpen met alles wat u wilt weten over een spa. Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op. We horen graag van u!

Misschien interessant?

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa

zwembad op noordwesten
Hoe ver moet beplanting van de zwembadrand afstaan?
zwembad wanneer er regen valt
Stroomt mijn zwembad over als het regent?
spa zelf aanleggen of laten doen
Een hydropool aanleggen; hoe lang duurt dat?
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is het verschil tussen een whirlpool en een spa?
afmetingen spa
Een spa op maat laten maken; kan dat?
spa acht personen
Een spa samenstellen: zo doe je dat!
Bestaat er een 3-hoeks spa?
De kleur van de buitenbak van een spa; heb je daar keus in?