Tuinaanleg en tuinrenovatie

Op zoek naar een tuin die echt bij u past?

Van A tot Z

Bent u op zoek naar een partij die heel de tuin met of zonder zwembad kan realiseren? Dan bent u bij Wellness Tuinier aan het juiste adres. Wij nemen u mee in het hele voorbereidingstraject. “Kan niet” bestaat niet. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, overkappingen, pool house en alles wat met de tuin te maken heeft. U heeft dus maar één specialist voor het hele project. Dit is makkelijk voor u omdat er maar slechts één aanspreekpunt is.

Project Zuidland

Project bekijken

Project De Meern

Project bekijken

Project Pijnacker

Project bekijken

Project Genk

Project bekijken
Tuinontwerp
Een goed begin is het laten maken van een 2D of 3D tuinontwerp. Onze specialisten helpen u hier graag bij.
Tuinaanleg
Om de tuin daadwerkelijk aan te leggen werken wij samen met een landelijke dekking van hoveniers. Voor enkel de tuin of juist een speciale wellness tuin, samen staan we voor u klaar.
Projectbegeleiding
De aanleg of renovatie van een tuin duurt vaak enkele weken. Het is belangrijk dat u hier 1 aanspreekpunt in heeft. Deze projectbegeleiding verzorgen wij van A tot Z. Dus van aanleg en installatie tot aan de oplevering en het onderhoud.

Laat je inspireren door onze experts

BROCHURE DOWNLOADEN

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Download onze brochure om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of plan direct een adviesgesprek met Wellness Tuinier of een van onze dealers. Wij staan voor u klaar om jullie droomtuin werkelijkheid te maken. Onderneem vandaag nog actie en creëer uw ideale wellness tuin.

Tuinaanleg en tuinrenovatie: Waar te beginnen?

Kennismaken

Tijdens de kennismaking worden al uw wensen uitvoerig besproken. In onze showroom kunnen we rustig de diverse materialen bekijken. Heeft u zelf ideeën neem dan gerust foto’s mee. Hoe beter beeld we bij uw wensen krijgen, hoe beter het ontwerp zal zijn.

1
Een witte plunge pool; past dat bij mij?

Het ontwerp

Middels een 2D of 3D ontwerp brengen wij al uw wensen bij elkaar in één ontwerp. Uiteraard is hier een verlichtingsplan in meegenomen. Een optie is ook om een beplantingsplan mee te nemen. Hierdoor kunt u in alle seizoenen genieten van het groen in uw tuin.

2
Wanneer kiezen voor een antraciete plunge pool?

De offerte

Wanneer u helemaal tevreden bent en het ontwerp is goedgekeurd, ontvangt u van ons de offerte welke is gespecificeerd per onderdeel.

3
Kan een zwembad op maat gemaakt worden?

Realisatie

Voor de uitvoering heeft u één vast aanspreekpunt, die het hele project begeleid.

4
Wat is de gemiddelde temperatuur van zwembadwater zonder warmtepomp?