Barrelsauna’s

Barrelsauna

Sauna’s

Maak uw wellnesstuin compleet met een op maat gemaakte barrelsauna. De ronde vorm van de barrelsauna’s zorgt voor een goede luchtcirculatie in de cabine, waardoor de sauna snel opwarmt. Barrelsauna’s worden geleverd met een buitenterrasje met twee zitbanken. Zo kan je meteen afkoelen na een saunasessie.

De sauna’s worden gemaakt van thermowood. Daardoor kunnen wij een langere levensduur garanderen. Daarnaast zijn de sauna’s voorzien van een schinglesdak en regenlatten.

Bij ons kan je kiezen uit een elektrische kachel of een houtgestookte kachel. Bij de elektrische kachel stel je de gewenste temperatuur in door simpelweg op een knop te drukken. Zonder omkijken bereikt de kachel de perfecte temperatuur. Met een timer of de app kan je de temperatuur in de gaten houden.

De houtgestookte kachel zorgt voor een gezellig en authentiek gevoel. De geur van het brandende hout en de sfeer van het vuur geven natuurlijk dé perfecte sauna ervaring. Daarnaast kan deze ook oplopen tot hogere temperaturen.

Beide kachels zijn voorzien van extra saunastenen voor heerlijke opgietingen met geuroliën.

Barrelsauna

Project bekijken

Laat je inspireren door onze experts

BROCHURE DOWNLOADEN

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Download onze brochure om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of plan direct een adviesgesprek met Wellness Tuinier of een van onze dealers. Wij staan voor u klaar om jullie droomtuin werkelijkheid te maken. Onderneem vandaag nog actie en creëer uw ideale wellness tuin.

Blije klanten, daar doen we het voor.

Recente projecten