Zwembaden

Zwembaden op maat gemaakt van HDPE en Polypropyleen

Zwembaden

Bent u op zoek naar een zwembad dat perfect past bij uw wensen en behoeften? Bij Wellness Tuinier leveren wij hoogwaardige zwembaden, op maat gemaakt, van HDPE en polypropyleen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen en installeren van zwembaden, zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van uw eigen oase van ontspanning in uw achtertuin.

Project Zuidland

Project bekijken

Onze producten

Zwembaden

Polypropyleen zwembaden

Onze polypropyleen zwembaden of plunge pools zijn zeer geschikt voor als u wilt genieten in de tuin. Om te beginnen leggen wij het verschil uit tussen een plunge pool en een zwembad. Een plunge pool heeft de afmeting tot maximaal 500x300cm. Wordt het groter dan noemen we het een zwembad.
Zwembaden

Hydropool

Welkom bij Wellness Tuinier, jouw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers.
Zwembaden

Plunge pools

Een plungepool is geen traditioneel zwembad, maar eerder een compacte mini zwembad. Het is ontworpen om je de luxe van een zwembadervaring te bieden in een kleinere ruimte.
Zwembaden

Zwembad overkappingen

De zwembadoverkappingen die wij plaatsen zijn mooie, strakke overkappingen en zijn in elk gewenst formaat leverbaar. Het zijn driepunts-overkappingen met een telescopische kap. De overkappingen worden gemaakt van aluminium en kan in elke RAL-kleur geleverd worden.
Wat is een normale temperatuur voor zwembadwater?
Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?
Duurzaamheid
Onze zwembaden zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals HDPE en polypropyleen, die bekend staan om hun duurzaamheid en weerbestendigheid. Dit betekent dat uw zwembad bestand is tegen extreme weersomstandigheden en lang meegaat zonder dat het kwaliteit verliest.
Maatwerk
Bij Wellness Tuinier geloven we in de kracht van maatwerk. Onze zwembaden worden volledig afgestemd op uw specifieke wensen en de beschikbare ruimte in uw tuin. Of u nu droomt van een rechthoekig, vierkant of rond zwembad, wij maken het mogelijk.
Onderhoudsgemak
HDPE en polypropyleen zijn beide zeer onderhoudsvriendelijke materialen. Onze zwembaden vereisen minimaal onderhoud, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw zwembad en minder tijd aan het schoonmaken en onderhouden ervan.

Laat je inspireren door onze experts

BROCHURE DOWNLOADEN

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Download onze brochure om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of plan direct een adviesgesprek met Wellness Tuinier of een van onze dealers. Wij staan voor u klaar om jullie droomtuin werkelijkheid te maken. Onderneem vandaag nog actie en creëer uw ideale wellness tuin.

Een greep uit de mogelijkheden

  • Zwemmachine welke via een turbune wordt aangedreven.
  • Jetstream: Met een jetstream kunt u tegen een krachtige waterstroom in zwemmen. Het biedt een geweldige manier om uw zwemvaardigheden te verbeteren, te trainen of gewoon te genieten van een verfrissende workout in uw eigen zwembad.
  • Lamellenafdekking van polycarbonaat: Onze lamellenafdekkingen van polycarbonaat zijn perfect voor het beschermen en isoleren van uw zwembad. Ze bieden veiligheid, verminderen warmteverlies en minimaliseren het onderhoud van uw zwembad. Met een lamellenafdekking kunt u uw zwembad gemakkelijk afsluiten en openen, en het zorgt voor een strakke en esthetische uitstraling. Tevens hebben we ook PVC lamellen.
  • Afdekzeilen: We bieden ook verschillende afdekzeilen voor uw zwembad, waaronder solardekens en winterafdekkingen. Een solardeken helpt het water op te warmen door zonnestraling te absorberen en vast te houden. Een winterafdekking beschermt uw zwembad tegen bladeren, vuil en extreme weersomstandigheden tijdens de wintermaanden.
  • HDPE: U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor uw HDPE-zwembad, waaronder antraciet, lichtgrijs, wit en zwart. Zo kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw persoonlijke smaak en de omgeving van uw tuin past.
  • Polypropyleen: deze baden zijn leverbaar in de kleuren: antraciet, lichtgrijs, wit en icyblue.
  • Zo zijn er nog vele mogelijkheden qua indelingen etc.

Onze werkwijze

Kennismaken

Tijdens de kennismaking worden al uw wensen uitvoerig besproken. In onze showroom kunnen we rustig de diverse materialen bekijken. Heeft u zelf ideeën opgedaan, neem dit gerust naar de afspraak mee. Hoe beter beeld we bij uw wensen krijgen, hoe beter het ontwerp zal zijn.

1

Het ontwerp

Middels een 2D of 3D ontwerp brengen wij al uw wensen bij elkaar in één ontwerp. Indien gewenst kunnen we u ook voorzien van een goed doordacht verlichtings- en/of beplantingsplan.

2

De offerte

Wanneer u helemaal tevreden bent en het ontwerp is goedgekeurd, ontvangt u van ons de offerte welke is gespecificeerd per onderdeel. Dit onderdeel gebeurt vaak in samenwerking met onze dealer bij u in de regio.

3
Een witte plunge pool; past dat bij mij?

Realisatie

Tijdens de uitvoering van het project heeft u één vast aanspreekpunt. Zo kunt u altijd met vragen bij hem of haar terecht en verloopt het geheel soepel. Het project wordt dus van A tot Z begeleid.

4
Wanneer kiezen voor een antraciete plunge pool?

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen HDPE en polypropyleen?

HDPE (High-Density Polyethylene) en polypropyleen zijn beide hoogwaardige kunststoffen die veel gebruikt worden in de bouw van zwembaden. Het belangrijkste verschil tussen de twee materialen is hun structuur en chemische samenstelling. HDPE is bekend om zijn sterkte, stijfheid en weerstand tegen chemicaliën, terwijl polypropyleen flexibeler en beter bestand is tegen hoge temperaturen. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste materiaal op basis van uw specifieke behoeften.

Hoe lang duurt het om een op maat gemaakt zwembad te installeren?

De installatietijd van een op maat gemaakt zwembad kan variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van het ontwerp. Gemiddeld genomen duurt het proces vanaf het ontwerp tot aan de volledige installatie en afwerking enkele weken tot maanden. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat het project efficiënt en vakkundig wordt uitgevoerd.
De plaatsing van het zwembad zelf en het aansluiten van de techniek gebeurt gemiddeld genomen in 2 á 3 dagen

Kan een op maat gemaakt zwembad worden aangepast aan mijn specifieke behoeften?

Ja, absoluut! Bij Wellness Tuinier streven we ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Onze ontwerpers werken nauw met u samen om een zwembad te creëren dat perfect aansluit op uw wensen en de beschikbare ruimte. Of u nu specifieke functies, zoals massagejets of waterval, wilt toevoegen of speciale eisen heeft met betrekking tot de diepte of toegankelijkheid van het zwembad, wij zorgen ervoor dat het aan al uw wensen voldoet.

Hoe zit het met de veiligheid van mijn zwembad?

Bij Wellness Tuinier staat veiligheid hoog in het vaandel. We kunnen verschillende veiligheidsvoorzieningen bieden, zoals zwembadafdekkingen en veiligheidstrappen. Deze zorgen er voor dat uw zwembad een veilige omgeving is voor zowel volwassenen als kinderen.

Wat zijn de opties voor verwarming van het zwembad?

We bieden verschillende verwarmingsopties voor uw zwembad, waaronder warmtepompen. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing die past bij uw behoeften en budget.

Hoe zit het met de waterkwaliteit van het zwembad?

Bij Wellness Tuinier hechten we veel belang aan de waterkwaliteit van uw zwembad. We kunnen u adviseren over de beste filtratiesystemen, desinfectiemethoden en waterbehandelingsopties om er voor te zorgen dat het water schoon, helder en veilig is om in te zwemmen.

Kan ik accessoires toevoegen aan mijn zwembad?

Ja, absoluut! We bieden een breed scala aan accessoires om uw zwembadervaring te verbeteren. Denk hierbij aan onderwaterverlichting, watervallen, fonteinen, spa’s en nog veel meer. U kunt uw zwembad personaliseren en aanpassen naar uw eigen stijl en voorkeuren.

Hoe zit het met garanties en onderhoudsservices?

Bij Wellness Tuinier bieden we garanties op onze zwembaden en de bijbehorende apparatuur. We staan ook klaar om u te ondersteunen met regelmatig onderhoud, reparaties en service om ervoor te zorgen dat uw plunge pool of zwembad in optimale staat blijft en u er langdurig van kan genieten.

Is het onderhoud van een plunge pool ingewikkeld?

Nee, het onderhoud van een plunge pool is over het algemeen eenvoudig en kostenefficiënt. Met de juiste waterbehandelingssystemen en regelmatig onderhoud kun je ervoor zorgen dat jouw plunge pool schoon en in optimale staat blijft. Onze experts kunnen je adviseren over het juiste onderhoudsschema en de benodigde apparatuur.

Kan ik mijn plunge pool aanpassen aan mijn persoonlijke stijl en voorkeuren?

Absoluut! Bij Wellness Tuinier geloven we in maatwerk en het aanpassen van de plunge pool naar jouw persoonlijke smaak. We bieden verschillende ontwerpmogelijkheden en afwerkingen, zodat je jouw plunge pool kunt laten aansluiten bij de stijl van jouw tuin en individuele voorkeuren.

Heeft u meer vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.