Spa’s

Waarom spa’s

Een spa in uw tuin is de ultieme luxe en biedt een oase van ontspanning en welzijn. Bij Wellness Tuinier begrijpen we de wens van onze klanten om en rustgevende omgeving te creëren. Onze spa’s komen rechtstreeks uit Spanje. De spa’s staan bekend om het hoogwaardig product. Bekijk alle spa’s die we u kunnen aanbieden en laat je inspireren!

Tuinontwerp met spa

Bij Wellness Tuinier zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige tuinen met spa’s die een gevoel van rust bevorderen, dit doen we samen met onze dealers. Onze deskundige dealers werken nauw samen met u om een uniek tuinontwerp te maken dat perfect past bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een intieme en gezellige sfeer of een luxueuze en moderne uitstraling, wij hebben de juiste spa voor u.

Over onze spa’s

Om heerlijk te ontspannen in de tuin kunt u natuurlijk ook voor een spa kiezen. Binnen de bubbelbaden zijn er veel soorten en maten. Er zijn veel verschillen in uiterlijk, de indeling, het energieverbruik en de afdekking. Standaard worden de spa’s geleverd met een cover zodat de warmte goed in het bad blijft.

Project Zuidland

Project bekijken
Ontspanning en stressvermindering
Een spa biedt de perfecte omgeving om te ontspannen en de dagelijkse stress los te laten. Het warme water en de masserende jets helpen je spieren te ontspannen en je geest tot rust te brengen.
Pijnverlichting
De therapeutische eigenschappen van een spa kunnen helpen bij het verlichten van pijn en het verminderen van spierspanning. Regelmatig gebruik kan bijdragen aan het verminderen van rugpijn, gewrichtspijn en andere fysieke ongemakken.
Verbeterde slaapkwaliteit
Een ontspannend bad in de avond kan helpen om beter te slapen. Het warme water stimuleert de aanmaak van melatonine, het hormoon dat verantwoordelijk is voor een goede nachtrust.

Laat je inspireren door onze experts

BROCHURE DOWNLOADEN

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Download onze brochure om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of plan direct een adviesgesprek met Wellness Tuinier of een van onze dealers. Wij staan voor u klaar om jullie droomtuin werkelijkheid te maken. Onderneem vandaag nog actie en creëer uw ideale wellness tuin.

Tuinontwerp met een spa: Waar te beginnen?

Stap 1: Laat u adviseren door Wellness Tuinier of een dealer

Voordat u begint met het ontwerpen van de tuin, is het essentieel om een grondige analyse van de buitenruimte te maken. Meet de beschikbare ruimte, identificeer de beste locatie voor de spa en bepaal hoe de rest van de tuin zal worden ingedeeld.

1

Stap 2: Definieer uw behoeften en voorkeuren

Denk na over hoe u de spa wilt gebruiken en welke functies belangrijk voor u zijn. Wilt u een ingebouwde spa of een spa boven de grond? Welke grootte en vorm passen het beste bij de tuin? Maak een lijst van uw behoeften en voorkeuren om het ontwerpproces te sturen.

2

Stap 3: Samenwerking met onze dealers

Onze dealers helpen u bij het realiseren van de droomtuin met spa. Ze hebben de ervaring en expertise om een ontwerp te maken dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Ze kunnen ook rekening houden met factoren zoals tuinarchitectuur, privacy en wateraansluitingen.

3

Stap 4: Creëer sfeer met tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur speelt een cruciale rol bij het creëren van de juiste sfeer in de tuin. Overweeg het toevoegen van groen, zoals bomen, struiken en bloembedden, om een gevoel van privacy en rust te bevorderen. Ook verlichting en bestrating kunnen bijdragen aan de algehele esthetiek van uw tuin met spa.

4

Stap 5: Onderhoud en accessoires

Denk na over het onderhoud van uw spa en zorg ervoor dat je de juiste accessoires hebt om ervoor te zorgen dat uw spa in optimale conditie blijft. Denk aan een spa-cover, waterbehandelingssystemen en comfortabele zitplaatsen. Laat u adviseren door onze experts.

5

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een spa te installeren?

De installatietijd van een spa kan variëren. Dit is afhankelijk van de specifieke situatie. Het plaatsen van een spa kan van een paar uur tot enkele dagen duren. Dit ligt aan de complexiteit van het project.

Hoe veel energie verbruikt een spa?

Het energieverbruik van een spa hangt af van verschillende factoren, zoals de isolatie, de temperatuurinstellingen en het gebruikspatroon. Moderne spa’s zijn echter ontworpen om energie-efficiënt te zijn en zijn voorzien van isolatiematerialen en energiezuinige systemen.

Hoeveel kost het om een spa in mijn tuin te plaatsen?

De kosten van het plaatsen van een spa kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type spa, de grootte, de benodigde voorbereidingen en eventuele extra functies. Het is het beste om een offerte op maat te laten maken door een professionele leverancier.

Kan ik mijn spa het hele jaar door gebruiken?

Ja, veel spa’s zijn ontworpen om het hele jaar door te worden gebruikt. Met de juiste isolatie en temperatuurregeling kun je genieten van jouw spa, ongeacht het seizoen.

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een spa in mijn tuin?

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een spa, vooral als er bouwkundige wijzigingen nodig zijn. Raadpleeg de lokale bouwvoorschriften bij uw gemeente en neem contact op met de juiste instanties om te bepalen of een vergunning vereist is.

Welke maat spa past het beste bij mijn tuin?

De maat van de spa hangt af van de beschikbare ruimte in jouw tuin en je persoonlijke voorkeuren. Een professionele tuinontwerper kan je helpen bij het bepalen van de juiste maat spa voor jouw situatie.

Wil je meer weten of heb je een speciaal verzoek? Neem dan even contact met ons op.