Zwembadoverkapping

Op zoek naar een overkapping die echt bij jouw past?

Inspiratie

Onze zwembadoverkappingen zijn gemaakt in een driepuntsmodel met rechte zijkanten en een puntige dakconstructie. Dit hoekige design ziet er strak uit, en verzekert maximale stabiliteit en is daardoor de meest geschikte vorm voor ons klimaat.
Doordat de profielen recht, en niet gebogen, zijn heeft de aluminium legering een optimale breeksterkte. Daardoor is de uitschuifbare zwembadoverkapping bijzonder stabiel en stevig.

Project Herwijnen

Project bekijken
Lage zwembadkap
Een lage zwembadkap is ongeveer 30cm hoog. Elke zwembadoverkapping wordt op maat gemaakt. Graag spreken we met u op locatie de mogelijkheden door om zo de juiste kap te bestellen.
Middelhoge zwembadkap
Een middelhoge zwembadkap is ongeveer 130cm hoog. Elke zwembadoverkapping wordt op maat gemaakt. Graag spreken we met u op locatie de mogelijkheden door om zo de juiste kap te bestellen.
Hoge zwembadkap
Een hoge zwembadkap is ongeveer 200cm hoog. Elke zwembadoverkapping wordt op maat gemaakt. Graag spreken we met u op locatie de mogelijkheden door om zo de juiste kap te bestellen.

Laat je inspireren door onze experts

BROCHURE DOWNLOADEN

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Download onze brochure om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of plan direct een adviesgesprek met Wellness Tuinier of een van onze dealers. Wij staan voor u klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Onderneem vandaag nog actie en creëer uw ideale wellnesstuin.