Plunge pools

Wat is een plunge pool?

Plunge Pool

Een plunge pool is geen traditioneel zwembad, eerder een compact (mini) zwembad. Het is ontworpen om je de luxe van een zwembadervaring te bieden in een stadstuin. De grootte van een plunge pool is beperkt tot 500x300cm waardoor het ook ideaal is voor (kleinere) tuinen.

Project Rotterdam

Project bekijken

Project Barendrecht

Project bekijken

Project Diemen

Project bekijken

Project Schoonhoven

Project bekijken
Ultieme luxe
Onze plunge pools bieden de ultieme luxe en ontspanning, recht in je eigen achtertuin. Of je nu wilt afkoelen tijdens de warme zomerdagen of genieten van een verfrissende duik na een lange dag, onze plunge pools bieden de perfecte oplossing. Laat jezelf onderdompelen in het heldere water van een op maat gemaakte plungepool en geniet van de rust.
HDPE en Polypropyleen
Bij Wellness Tuinier streven we naar duurzaamheid en kwaliteit. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen zoals HDPE en polypropyleen voor onze plunge pools. Deze materialen bieden vele voordelen, waaronder duurzaamheid, weerstand tegen chemicaliën en uv-straling, en een lange levensduur.
Van tuinontwerp tot realisatie
Bij Wellness Tuinier geloven we in een brede benadering van tuinontwerp en realisatie. Onze ervaren dealers en vakmensen werken nauw met u samen om uw droom tot leven te brengen. Vanaf het allereerste ontwerp tot de laatste afwerking zorgen we voor een naadloze uitvoering van het hele project.

Ervaar de perfectie van plunge pools!

BROCHURE DOWNLOADEN

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Download onze brochure om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of plan direct een adviesgesprek met Wellness Tuinier of een van onze dealers. Wij staan voor u klaar om jullie droomtuin werkelijkheid te maken. Onderneem vandaag nog actie en creëer uw ideale wellness tuin.

Samenwerken met dealers uit de regio: uw lokale partner

Bij Wellness Tuinier geloven we in sterke samenwerkingsverbanden met partners uit de regio. We begrijpen het belang van lokale kennis, betrokkenheid en service. Daarom werken we samen met geselecteerde dealers die dezelfde passie delen voor het creëren van prachtige plunge pools. Door samen te werken met onze lokale partners kunnen we u de beste service en ondersteuning bieden, van advies tot installatie en onderhoud.

Maatwerk plunge pools: uw unieke stijl en voorkeuren

Bij Wellness Tuinier begrijpen we dat geen twee tuinen of wensen hetzelfde zijn. Daarom bieden we volledig maatwerk voor uw plunge pool. Of u nu een strakke en moderne stijl verkiest of juist een natuurlijke en organische uitstraling wilt creëren, wij passen ons aan aan uw unieke voorkeuren. Samen met ons team van ontwerpers kunt u uw eigen persoonlijke stempel drukken op uw plunge pool, zodat deze perfect aansluit bij uw levensstijl en smaak.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een plunge pool ten opzichte van een traditioneel zwembad?

Een plunge pool heeft verschillende voordelen ten opzichte van een traditioneel zwembad, waaronder:

  • Ruimtebesparing: Plunge pools nemen veel minder ruimte in beslag dan traditionele zwembaden, waardoor ze geschikt zijn voor kleinere tuinen en buitenruimtes.
  • Lagere kosten: Vanwege hun kleinere formaat en vereenvoudigde constructie zijn plunge pools vaak kostenefficiënter dan traditionele zwembaden.
  • Snellere installatie: Het bouwen van een plunge pool vereist minder tijd en inspanning dan het aanleggen van een traditioneel zwembad, waardoor je sneller kunt genieten van jouw nieuwe waterpartij.
Welke materialen worden gebruikt voor het bouwen van plunge pools?

Bij plunge pools maken we gebruik van geavanceerde materialen zoals HDPE (High-Density Polyethylene) en polypropyleen. Deze materialen bieden duurzaamheid, weerstand tegen chemische stoffen en uv-straling, en een lange levensduur. Ze zijn ook flexibel, waardoor we plunge pools op maat kunnen maken die perfect passen bij jouw wensen en de beschikbare ruimte.

Kan ik mijn plunge pool aanpassen aan mijn persoonlijke stijl en voorkeuren?

Absoluut! Bij Wellness Tuinier geloven we in maatwerk en het aanpassen van de plunge pool naar jouw persoonlijke smaak. We bieden verschillende ontwerpmogelijkheden en afwerkingen, zodat je jouw plunge pool kunt laten aansluiten bij de stijl van jouw tuin en individuele voorkeuren.

Is het onderhoud van een plunge pool ingewikkeld?

Nee, het onderhoud van een plunge pool is over het algemeen eenvoudig en kostenefficiënt. Met de juiste waterbehandelingssystemen en regelmatig onderhoud kun je ervoor zorgen dat jouw plunge pool schoon en in optimale staat blijft. Onze experts kunnen je adviseren over het juiste onderhoudsschema en de benodigde apparatuur.

Kan ik een plunge pool gebruiken als spa?

Hoewel een plunge pool niet specifiek is ontworpen als een spa, kunnen bepaalde functies worden toegevoegd om een vergelijkbare ervaring te creëren. Bij plunge pools bieden we opties voor jets, verwarming en andere functies die je kunt toevoegen om je plunge pool te transformeren in een ontspannende spa-achtige omgeving.

Kan een op maat gemaakt zwembad worden aangepast aan mijn specifieke behoeften?

Ja, absoluut! Bij Wellness Tuinier streven we ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Onze ontwerpers werken nauw met u samen om een zwembad te creëren dat perfect aansluit op uw wensen en de beschikbare ruimte. Of u nu specifieke functies, zoals massagejets of waterval, wilt toevoegen of speciale eisen heeft met betrekking tot de diepte of toegankelijkheid van het zwembad, wij zorgen ervoor dat het aan al uw wensen voldoet.

Welke maat spa past het beste bij mijn tuin?

De maat van de spa hangt af van de beschikbare ruimte in jouw tuin en je persoonlijke voorkeuren. Een professionele tuinontwerper kan je helpen bij het bepalen van de juiste maat spa voor jouw situatie.

Wil je meer weten of heb je een speciaal verzoek? Neem dan even contact met ons op.