Spa kopen Den Haag
11 juni 2021

Spa kopen Den Haag en omstreken

Woont u in Den Haag of de omgeving van de Hofstad en wilt u graag een ontspanningsplek aan laten brengen in uw tuin? Houdt u ervan om te ontspannen in verwarmd en bubbelend water? Dan is een spa het perfecte apparaat voor u om in uw tuin te plaatsen. Een spa plaatsen in Den Haag is iets wat wij regelmatig doen.

Zou u ook graag een spa willen laten plaatsen bij u in Den Haag? In dit artikel vertellen alles over spa’s en het plaatsen van deze prachtige spa’s in Den Haag.

Wat is een spa?

Een spa is een bad met verwarmd water dat kan bubbelen en heerlijke massagestralen biedt. Een spa is voorzien van meerdere zit- en ligplekken waar u, eventueel met familie, geliefde of vrienden, helemaal tot rust kan komen na een lange (werk)dag. Een spa heeft vele voordelen.

Zo is het onder andere goed voor uw fysieke en mentale gezondheid om regelmatig eens in een spa te stappen. Dit omdat uw spieren bijvoorbeeld tot rust komen door het warme water en de massagestralen, het goed is voor uw bloedcirculatie om in verwarmd water te zitten en daarnaast neemt uw stressniveau flink af na een relaxsessie in een spa.

Verschil spa & hottub

Er bestaat wat verwarring tussen de begrippen spa en hottub. Daarom leggen we het even kort en bondig uit. Indien u het verschil weet kunt u dit gerust overslaan. Een spa is een bad met water dat wordt verwarmd dankzij elektriciteit. Het bad kent comfortabele zit- en ligplekken en heeft jets en massagestralen die dienen ter ontspanning.

Een hottub is een vaak rond bad dat traditioneel wordt verwarmd doormiddel van een houtkachel. De nieuwste hottubs worden echter ook wel elektrisch opgewarmd, maar volgens vele gaat dit ten koste van de charme van het bad.

Voordelen van een Spa in uw tuin in Den Haag

Een spa in uw tuin in Den Haag heeft vele voordelen. Bent u hier benieuwd naar? We sommen er een aantal op:

  • Een spa is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen
  • U kunt in een spa genieten van verwarmd en bubbelend water in gezelschap van vrienden, familie en geliefden.
  • Aan een spa bent u weinig tijd en geld kwijt om het bad en het water te onderhouden.
  • U kunt het hele jaar door genieten van uw spa.
  • Een spa is goed voor uw gezondheid.
  • Uw tuin ziet er door een spa in één klap een stuk mooier uit. Spa’s zijn namelijk echte eyecatchers.

Het formaat van een spa

Spa’s zijn er in allerlei standaardformaten en zouden eventueel zelfs op maat gemaakt kunnen worden. Ons assortiment bevat spa’s van 2-3 personen tot 8 personen of meer en alles wat daartussen zit. Zo is er eigenlijk altijd een spa voor uw gezinsgrootte en is er daarnaast voor bijna iedere tuin wel een spa te vinden.

Spa’s zijn ook te plaatsen op andere plekken dan uw tuin. Zo kunnen wij een spa ook in huis plaatsen, op een dakterras zetten of op wat voor plek dan ook installeren.

Spa plaatsen in Den Haag

Wilt u graag een Spa thuis in Den Haag? Heeft u nog wat vragen over het plaatsen van een spa in Den Haag? Wij bezorgen, plaatsen en installeren spa’s op vele plekken in Nederland en komen ook regelmatig in of rondom het prachtige Den Haag. Heeft u vragen of interesse in een spa? Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa

zwembad op noordwesten
Hoe ver moet beplanting van de zwembadrand afstaan?
zwembad wanneer er regen valt
Stroomt mijn zwembad over als het regent?
spa zelf aanleggen of laten doen
Een hydropool aanleggen; hoe lang duurt dat?
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is het verschil tussen een whirlpool en een spa?
afmetingen spa
Een spa op maat laten maken; kan dat?
spa acht personen
Een spa samenstellen: zo doe je dat!
Bestaat er een 3-hoeks spa?
De kleur van de buitenbak van een spa; heb je daar keus in?