Spa 3 personen
14 juni 2022

Op zoek naar een 3 personen spa?

Ben je op zoek naar een 3 personen spa? Wil je de ultieme spa beleving in je eigen tuin? Lees dan snel verder, want in dit blog vertellen we je er alles over.

In je zoektocht naar een spa ben je ongetwijfeld de woorden spa, bubbelbad en whirlpool tegengekomen. We kunnen ons voorstellen dat dit erg verwarrend is, want voor welke optie moet je nu kiezen? Geen nood aan de man, want deze woorden betekenen allemaal hetzelfde. Maar waar komt deze verwarring vandaan?

Waar komt het woord spa vandaan?

Als je op zoek bent naar een 3 personen spa, dan begint je zoektocht in de meeste gevallen online. Je ziet dan al snel dat naast spa ook andere woorden gebruikt worden voor hetzelfde product, zoals bubbelbad en whirlpool. Het woord spa komt oorspronkelijk uit het Latijns en staat voor Sanus Per Aquam of Sanitas Per Aqua. Als je dit vertaalt, dan betekent dit letterlijk ‘gezond door water’. Een spa is een warmwaterbad met massagestralen, een bubbel mechanisme en jets. Je kunt je voorstellen dat dit een ontspannende en masserende werking heeft op het lichaam, wat je gezondheid ten goede komt. ‘Gezond door water’ is dan ook zeer toepasselijk. 

Maar hoe zit het dan met een bubbelbad? Als we het hebben over een bubbelbad of een whirlpool dan hebben we het eigenlijk over een spa. Whirlpool is de Engelse benaming voor spa en in het Nederlands zeggen we bubbelbad. In principe zijn deze baden dus allemaal hetzelfde.

Een 3 personen spa kopen

Ben jij op zoek naar een 3 personen spa? Spa’s zijn er in verschillende groottes, vanaf een 1 persoons spa tot een 8 persoons spa. Steeds meer mensen willen een spa in hun tuin om een ultieme wellness ervaring te hebben. Bij de aanschaf van een spa is het uiteraard belangrijk om te weten met hoeveel personen je gebruik gaat maken van de spa. Ben je van plan om met drie personen van de spa te gaan genieten? Dan is een spa voor 3 – 6 personen de beste keuze. De Aqua Life line van Wellness Tuinier biedt deze optie.  

Een spa is gemaakt om een ultieme ervaring van ontspanning en rust te creëren. Dat bereik je niet als je beperkte ruimte hebt in een spa. Kies je voor een 3 personen spa, dan is het niet mogelijk om hier met meer dan drie mensen van te genieten. Het kan natuurlijk wel, maar het gaat ten koste van je bewegingsvrijheid. 

Voel je je beperkt in de bewegingsruimte van een spa, kies dan voor een spa die wat meer ruimte heeft. Een mooi voorbeeld daarvan is de Aquavia Spa Quantum spa exclusive line. Bij het ontwerpen van deze spa is rekening gehouden met de wensen van de gebruiker. De zitplaatsen zijn afzonderlijk en op een ergonomische manier ontworpen. Dit maakt een vloeiende en vlotte overgang mogelijk tussen de afzonderlijke zitplaatsen. 

Wil je dus gebruik maken van een spa met drie personen, maar wil je ook voldoende bewegingsvrijheid houden? Kies dan voor een 4 personen spa of een 5 personen spa. Zo kun je de spa met z’n drieën gebruiken en genieten van de extra ruimte die je hebt. 

Een 3 personen spa kopen bij Wellness Tuinier, dé wellness specialist van Nederland

Wil jij ook graag een spa in de tuin of in huis? Bij Wellness Tuinier heb je een enorme keus aan verschillende spa’s. Al onze spa’s leveren de wellness ervaring waar je naar op zoek bent. 

In ons assortiment kun je kiezen uit drie verschillende categorieën:

  • Aqualife line: Een duurzame spa van hoge kwaliteit. Zeer geschikt voor het hele gezin, keus uit meerdere vormen van 3 tot 6 personen. Heeft weinig onderhoud nodig;
  • Premium line: Zeer goed afgewerkte spa met hoog rendement en hoge duurzaamheid. Biedt een hoge therapeutische ervaring. Een modern en strak ontworpen spa. Verschillende indelingen van 5 tot 6 personen;
  • Exclusive line: Een uiterst exclusieve spa in een prachtig modern design. De spa heeft veel exclusieve kenmerken. Op dit moment is dit de beste en meest verfijnde spa die in Europa te koop is. Verschillende indelingen voor 4 of 5 personen.

Wil je één van deze spa’s bij ons bestellen? Via onze website kun je de verschillende spa’s geheel naar eigen wens bestellen. Heb je interesse maar wil je meer weten over de verschillende spa’s of over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Wil je ons assortiment eens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak om in onze showroom langs te komen!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa

zwembad op noordwesten
Hoe ver moet beplanting van de zwembadrand afstaan?
zwembad wanneer er regen valt
Stroomt mijn zwembad over als het regent?
spa zelf aanleggen of laten doen
Een hydropool aanleggen; hoe lang duurt dat?
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is het verschil tussen een whirlpool en een spa?
afmetingen spa
Een spa op maat laten maken; kan dat?
spa acht personen
Een spa samenstellen: zo doe je dat!
Bestaat er een 3-hoeks spa?
De kleur van de buitenbak van een spa; heb je daar keus in?