spa een persoon
01 juni 2022

Bestaat er een 1 personen spa?

Of je het nou geniet van een bad in de badkamer of zwemt in een zwembad in eigen tuin; iedereen houdt ervan om te badderen. Een spa gaat echter nog een stapje verder. Heerlijk warm stomend water met bubbels en jets die je laten ontspannen als nooit tevoren. Spa’s worden steeds populairder en zijn tegenwoordig heel normaal om in de tuin te plaatsen. Het voordeel van een spa is namelijk dat je er het hele jaar gebruik van kan maken, niet alleen tijdens de zomermaanden. Een spa is echter een flinke investering en bovendien heeft niet iedereen heeft er ruimte voor. 

Bestaat er zoiets als een 1 personen spa? Er zijn namelijk veel alleenstaanden in Nederland. Dat zou niet automatisch hoeven te betekenen dat je niet kan genieten van een heerlijk bubbelbad. In dit artikel kun je lezen wat de mogelijkheden zijn. 

Bestaat er een 1 personen spa?

Er bestaan zeker 1 persoons spa’s. Zo kun je bijvoorbeeld een draagbare en opblaasbare hot tub krijgen die veelzijdig genoeg is om zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze zijn in allerlei kleuren te krijgen waardoor je de spa jouw persoonlijke look kan geven. Natuurlijk zorgt deze 1 personen spa ook voor heerlijk warm water en bubbels. 

Ga je voor wat meer kwaliteit? Dan kun je ook kiezen voor een hoogwaardige hydrotherapie spa met een krachtige 1500W verwarming en 1HP pomp. Dit apparaat heeft een zacht en waterdicht hoofdkussen, maar liefst 5 waterjets en hoogwaardige speakers van 15 W om naar muziek te kunnen luisteren.

Het nadeel van een 1 personen spa

Er zitten echter enkele duidelijke nadelen aan een éénpersoons spa. Ten eerste is de keus voor dit soort spa’s erg beperkt. Als je er één kunt vinden, dan zit je al snel vast aan deze keus. Je kunt daardoor niet kiezen voor de opties die je zelf in gedachten had. 

Een ander belangrijk nadeel is dat je de spa echt maar met één persoon kunt gebruiken. Voor veel mensen is de spa ervaring een moment om te delen met een ander. Als je eenmaal een spa in je woning of tuin hebt geplaatst, dan haal je deze niet zomaar weg. Het was namelijk een flinke investering. Als alleenstaande weet je nooit of en wanneer er iemand in je leven komt. Het zou dan erg fijn zijn als je samen zou kunnen genieten van de spa. Bovendien hoeft een spa voor twee of drie personen niet veel duurder te zijn. Heel veel meer ruimte neemt deze ook niet in. 

Wat is een geschikte spa voor één persoon?

Ben jij op zoek naar een geschikte kleine spa voor één persoon? Bij Wellness Tuinier hebben we enkele hoogwaardige en compacte spa’s in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Aquavia Spa Home spa exclusive line? Dit is een van de aantrekkelijkste spa’s van het moment, speciaal bedoeld voor stellen. Het heeft een minimalistische vormgeving, is compact van formaat(215x171x75) maar zeer veelzijdig in de mogelijkheden. Deze spa is geschikt voor suites, hotelkamers en particuliere woningen. Het design biedt vier verschillende zit- en ligposities. 

Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor de Aquavia Spa Suite spa exclusive line. Een nog compactere versie (202 x 153x 72) met veel mogelijkheden en opties. Zo heeft deze spa maar liefst 28 massagepunten. Deze komen van 20 jets en 8 luchtinjectoren, hierdoor kun je genieten van een ontspannende massage van de nek tot de onderrug. Luchtbellen stimuleren de voeten tot aan de billen. Deze spa heeft een mooi minimalistisch design en past daarom heel goed in een suite of mooie hotelkamer. 

Wellness Tuinier; dé wellness specialist

Bij Wellness Tuinier kun je niet alleen terecht voor spa’s. Wij leveren namelijk alles op gebied van wellness: Zwembaden zoals polypropyleen baden, polyester plunge pools, hydro pools en natuurlijk veel verschillende spa’s. Wij kunnen echter nog veel meer betekenen: je kunt bij ons terecht voor het gehele project, van A tot Z. Dat betekent dat wij een mooi ontwerp kunnen maken voor jouw nieuwe tuin, wij leggen deze aan inclusief bad naar wens en renoveren de gehele tuin.

Wil je misschien een 1 personen spa laten plaatsen onder een mooie overkapping in jouw tuin? Wij helpen je graag om dit te kunnen realiseren. Voor ons is namelijk niets te gek! Op onze website kun je een goed beeld krijgen van onze diensten en producten. Heb je een product naar wens gevonden? Dan kun je deze bestellen of een offerte plaatsen. Heb je vragen of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Niet gecategoriseerd

Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?
Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?
Een zwembad met bedieningspaneel; kleurtjes
Een zwembad met bedieningspaneel; kleurtjes, muziek en/of dekzeil; bestaat dat?
Wat is een cube pool?
Hoe diep moet een zwembad met duikplank zijn?
voordelen metalen zwembad
Hoe krijg je een inbouwzwembad op een dakterras?
Welke vormen spa’s zijn er?
Wat is het verschil tussen een hydropool en polypropyleen zwembad?
Op zoek naar een polypropyleen zwembad fabrikant?