spa acht personen
01 juni 2022

Bestaat er ook een 8 persoons spa?

Het onderdompelen in een spa gaat om de ervaring: Het lichaam en de geest heerlijk laten genieten van het warme water en de jets op je rug. Je ligt ontspannen achterover en laat je hoofd rusten op een comfortabel spa-kussen. Stress is nergens te bekennen en je maakt je niet druk over de problemen in de wereld. Terwijl je heerlijk in het bubbelbad ligt, denk je zeker niet na over de afmetingen van de spa. 

De grootte en afmetingen van het bad kunnen echter wel een factor zijn. Voldoende ruimte en diepte zorgen namelijk voor de meest aangename ervaring in een spa. Bij Wellness Tuinier kun je spa’s bestellen in verschillende maten, groottes en met verschillende opties. Niet alleen deze opties zijn heel belangrijk voor de wellness ervaring, zoals ledverlichting en de jets, het is heel belangrijk dat je een spa aanschaft voor het juiste aantal personen. Maar bestaat er ook een 8 persoons spa en hoe kies je de spa die het best bij jouw situatie past? In dit artikel kun je er meer over lezen. 

Hoe groot is een spa?

Als je een spa gaat kopen, dan is het belangrijk om de maten ervan te weten. Er bestaan kleinere spa’s voor twee tot drie personen, maar de meeste mensen kiezen voor bubbelbaden waar meer mensen in passen. De gemiddelde maat van een spa ligt tussen de 2 en 2,5 meter in het vierkant. Er bestaan zelfs nog grotere variaties. 

Het is belangrijk om deze maten van tevoren te controleren, omdat je een grotere ruimte nodig hebt om het bad te plaatsen. Dat komt omdat er toegang moet zijn naar het servicepaneel en ruimte voor een trap. Daarnaast raden leveranciers meestal aan om minimaal zo’n 6 centimeter toe te voegen aan de afmetingen van de spa als de betonnen ondergrond gestort wordt. 

Daarnaast is het van belang dat de leverancier van de spa voldoende toegang heeft tot de locatie. Als jouw tuin omheind is, dan moet de poort breder zijn dan de hoogte van het bad. Spa’s worden vaak op hun kant geleverd met een dolly of vorkheftruck. Is het niet mogelijk om het bad op die manier op jouw erf te krijgen, dan wordt er een hijskraan voor gebruikt. 

Bestaat er ook een 8 persoons spa?

Er bestaan zeer veel verschillende spa’s. De moderne spa’s zijn voorzien van comfortabele zitplaatsen. Deze zitplaatsen zijn speciaal gemaakt om optimaal te kunnen genieten van alle jets en opties. Het aantal zitplaatsen in de spa bepaalt daarom dus voor hoeveel personen het bad geschikt is. Er bestaan spa’s voor 2 tot drie personen, maar zelfs een 8 persoons spa. In de meeste gevallen wordt er echter gekozen voor een spa waar 5 of 6 personen inpassen. 

Voor welke spa kun je het beste kiezen?

De keus voor een spa hangt van verschillende factoren af. Ten eerste is de gezinssamenstelling van belang. Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Wil je regelmatig familie en vrienden uitnodigen om te genieten van het bad? Dit bepaalt mede de keus voor hoeveel persoons spa je moet kiezen. Ben je met zijn tweeën thuis en wil je alleen samen genieten? Dan volstaat een kleine spa. Wil je regelmatig al je vrienden uitnodigen om te komen relaxen? Dan is een 8 persoons spa een goede keus. 

De opties van een spa zijn een andere belangrijke factor in de keus. Er zijn veel verschillende spa’s verkrijgbaar, van basismodellen tot zeer exclusieve spa’s. De basis spa’s zijn functionele en duurzame spa’s waar je al heerlijk in kunt genieten. Wil je optimaal ontspannen en genieten van een ware wellness ervaring, dan kies je voor een spa uit een exclusieve of premium lijn. 

Een laatste factor waar niet zo veel mensen aan denken is de diepte van de spa. De diepte van een spa varieert namelijk van model tot model. Ook deze diepte kan zorgen voor een comfortabelere ervaring.

Wellness Tuinier; voor het complete wellness gevoel

Ben jij op zoek naar een spa? Wil je een mooie spa voor twee personen of ben je meer op zoek naar een 8 persoons spa? Bij Wellness Tuinier kan iedereen terecht die op zoek is naar een mooie spa. Op onze website kun je een mooi beeld krijgen van de spa’s die wij kunnen leveren. In de configurator kun je de spa geheel naar wens aanpassen. Wij bieden spa’s in drie verschillende categorieën aan: de Aqualife line, de Exclusive line en de Premium line. Je kunt de spa’s niet alleen bij ons bestellen, natuurlijk leveren en plaatsen wij de spa in jouw tuin. Maar Wellness Tuinier kan nog meer bieden. Je kunt bij ons namelijk terecht voor het gehele project. Van tuinontwerp tot gehele renovatie; wij voeren het voor jou uit!

Heb je interesse in onze producten en diensten? Via onze website kun je producten bestellen en offertes plaatsen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
zwemspa plaatsen rotterdam
Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving
spa plaatsen in zeeland
Spa kopen in de provincie Zeeland