zwemspa plaatsen rotterdam
14 juni 2021

Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving

Bent u woonachtig in Rotterdam en opzoek naar een zwemspa? Lijk het u fantastisch om in uw eigen achtertuin te kunnen sporten en ontspannen in dit fantastisch apparaat?

Wellness Tuinier levert, plaatst en installeert zwemspa’s in Rotterdam en heeft al vele inwoners van het prachtige Rotterdam blij mogen maken met haar dienstverlening en apparaten. Zou u meer willen weten over de zwemspa’s die wij leveren en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Lees dan vooral dit artikel.

Wat is een zwemspa?

Het kan zijn dat u al precies weet wat een zwemspa is en welke verschillende varianten er zijn. Voor de zekerheid leggen we het toch even graag uit. Een zwemspa combineert het beste van twee werelden. Zo kan er in het bad fanatiek worden gesport, maar kan men ook heerlijk tot rust komen. Een zwemspa is voorzien van voldoende ruimte om te zwemmen, biedt weerstand voor ieder type zwemmer en heeft comfortabele plekken om te zitten en te liggen.

Zwemspa’s zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er baden met en baden zonder een tussenschot. Beiden hebben hun voordelen. De meeste baden bevatten een tussenschot tussen het zwem- en relaxgedeelte. Daarnaast verschilt ook de manier van het creëren van stroming. Voor de gemiddelde zwemmer maakt dit echter weinig uit. De zwemmer van een behoorlijk hoog niveau zal wel wat meer aandacht hieraan moeten besteden.

Voordelen van een zwemspa

Een spa biedt dus veel comfort en ontspanning, maar het bad heeft nog veel meer voordelen. We sommen er een aantal op:

  • Ontspannen in een zwemspa is goed voor uw gezondheid. Uw spieren en gewrichten kunnen goed ontspannen in een zwemspa.
  • Gebruik maken van een zwemspa verlaagt uw stress.
  • Een zwemspa heeft weinig onderhoud nodig.
  • Uw tuin wordt in één klap een stuk mooier van een zwemspa.
  • Zwemspa’s zijn het hele jaar te gebruiken.
  • Een zwemspa is de perfecte plek om alleen of samen met uw naasten helemaal tot rust te komen.

Hoe duur is een zwemspa?

Zwemspa’s zijn er in allerlei varianten, afmetingen en hebben nog allerlei opties. Dit alles heeft een hoge invloed op de prijs. Grofweg hebben wij zwemspa’s vanaf €12.500. Wanneer u opzoek bent naar een hele luxe zwemspa met alles erop en eraan dan kunt u al snel zo’n €30.000 kwijt zijn.

Ook de stroomkosten dient u zeker in ogenschouw te nemen. Bij een regelmatig gebruik kan de gemiddelde stroomprijs per dag schommelen tussen de €1,80 en €2,00 per dag.

Zwemspa plaatsen in Rotterdam

Woont u in Rotterdam en wilt u graag een zwemspa aanschaffen? Wij komen vaak in Rotterdam om zwemspa’s te plaatsen en kunnen dat dus ook voor u doen. Interesse of vragen over onze dienstverlening en/of onze zwemspa’s? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
spa plaatsen in zeeland
Spa kopen in de provincie Zeeland