spa plaatsen in zeeland
14 juni 2021

Spa kopen in de provincie Zeeland

Bent u woonachtig in Zeeland en wilt u graag een heerlijke plek in uw tuin creëren waar u helemaal tot rust kan komen? Houdt u ervan om in verwarmd water heerlijk te ontspannen? Dan is een spa perfect voor u. Wij leveren spa’s op veel plekken in Zeeland.

Zo hebben wij al spa’s naar Vlissingen, Middelburg, Terneuzen en vele andere plaatsen in Zeeland afgeleverd. Wilt u alles weten over spa’s? Lees dan vooral even verder!

Wat is een spa?

Een spa is perfect voor mensen die graag zo af en toe even tot rust willen komen. Een spa is namelijk een bubbelbad met verwarmd water dat ook nog eens heerlijke massagestralen heeft. In een spa kunt u zitten en liggen en helemaal ontspannen. Dit kan alleen, maar ook in gezelschap van uw naasten.

De zit- en ligplekken bieden veel comfort en de massagestralen zijn erg goed voor uw spieren. Een spa is dus niet alleen erg prettig, maar ook nog eens goed voor uw gezondheid

Voordelen van een spa

Spa’s zijn prachtige apparaten met vele voordelen. Zo is een spa goed voor uw gezondheid en zien de apparaten er heel mooi uit. Benieuwd naar alle voordelen? We sommen er een aantal op:

  • Spa’s hebben weinig onderhoud nodig
  • U kunt het gehele jaar gebruik maken van een spa
  • Een spa ziet er mooi uit in uw tuin omdat deze baden ware eyecatchers zijn
  • Aromatherapie is mogelijk in een spa
  • Een spa kan worden gebruikt als plek waar u met vrienden en familie mooie momenten beleeft.
  • Spa’s zijn er in allerlei formaten waardoor in bijna elke tuin een spa plaatst.

Wat kost een spa?

Spa’s zijn er in vele varianten, uitvoeringen, formaten en hebben daarnaast ook nog vele extra mogelijkheden. Al deze factoren hebben een grote invloed op de prijs van een spa. Ons assortiment heeft verschillend spa’s die variëren van €1.500 tot €15.000. Dit is natuurlijk een groot verschil.

Om een preciezere indicatie te kunnen krijgen die op u van toepassing is, is het goed om even contact op te nemen met ons. Als u aangeeft aan een hoeveel persoons spa u denkt en wat voor opties u wenst dan kunnen we u een vrij precieze indicatie geven.

Spa plaatsen in Zeeland

Zou u graag een spa willen aanschaffen en zoekt u een bedrijf dat spa’s in Zeeland kan leveren, plaatsen en installeren? Wellness Tuinier kan dit en heeft dit al vaak gedaan. Wilt u graag meer weten over onze spa’s en onze werkwijze? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
zwemspa plaatsen rotterdam
Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving
spa in zuid-holland
Spa kopen in de provincie Zuid-Holland: waarop letten?