exclusieve spa
31 mei 2022

Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden

Zie jij het wel zitten om elke dag te genieten van een spa in je eigen tuin? Zie je het al voor je? Vermoeid thuis komen na een lange dag op het werk, en dan met een glaasje bubbels de spa in? Is dat niet het toppunt van ontspanning? Tegenwoordig hoef je niet meer naar een wellness centrum om te genieten van een bubbelbad; deze kan gewoon in je eigen tuin geplaatst worden. Weet je nog niet zeker of je moet kiezen voor een zwembad of een exclusieve spa? We hopen dat dit blog je wat meer duidelijkheid kan geven.

Een privé spa in je eigen tuin

We hoeven je niet te vertellen dat het grote voordeel van een exclusieve spa in je eigen tuin is dat je kunt genieten wanneer je maar wilt, op ieder moment van de dag. Je kunt samen met je partner genieten van de bubbels, maar ook met vrienden of familie. In alle privacy kun je heerlijk liggen weken in je eigen exclusieve spa. Je hoeft niet naar een wellness centrum te rijden, je kunt gewoon gebruik maken van je eigen handdoeken en je hoeft geen rekening te houden met andere mensen.

Twijfel je nog tussen een zwembad en een spa? In tegenstelling tot een zwembad heeft een spa niet zoveel water nodig en een spa is niet seizoensgebonden; ook in de koude wintermaanden kun je gebruik maken van de spa. Dankzij de warme, constante temperatuur kun je het hele jaar door genieten van jouw bubbelbad. In de winter is het dubbel genieten van je spa; je kunt je heerlijk opwarmen in je bad terwijl de warme stoom om je heen kronkelt. Hoe lekker klinkt dat?

De tuin is een ideale plek voor een spa, aangezien deze nogal wat stoom produceert. Natuurlijk is het ook mogelijk om een spa binnenshuis te plaatsen, maar je hebt dan wel een goede ventilatie nodig om al het vocht af te drijven. In de tuin heb je hier geen last van, het vocht verdampt gewoon in de buitenlucht. Daarnaast doet de combinatie warm water en frisse lucht veel voor je lichamelijke gesteldheid en gezondheid.

 Een oase bij je thuis met een exclusieve spa

Wil je een spa laten plaatsen in je eigen tuin? Zorg er dan wel voor dat de spa geplaatst wordt op een stevige ondergrond die waterpas staat. Daarnaast is het belangrijk dat de spa geplaatst wordt op een plek die beschut is tegen regen en wind en vallende bladeren. Je kunt een spa beter niet onder een boom plaatsen; dit zorgt voor veel viezigheid in het water.

Vervolgens heb je de keuze tussen een ondergrondse of bovengrondse spa. Met een inbouw spa heb je nog meer luxe; je blijft uitzicht houden, je hebt geen problemen met instappen en het ziet er zeer luxe uit in je tuin. Een inbouw spa geeft stijl aan je tuin, kies enkele goedgekozen planten en decoraties en creëer gewoon je eigen kleine oase, zomaar in je eigen achtertuin!

Spa’s bij Wellness Tuinier

Wil jij ook graag een bubbelbad in de tuin? Bij Wellness Tuinier heb je een enorme keus aan verschillende spa’s. Wij leveren echter alleen rechthoekige en vierkante spa’s. Naar onze mening bieden deze het meeste comfort en een betere wellness ervaring dan een ronde spa.

In ons assortiment kun je kiezen uit drie verschillende categorieën:

  • Aqualife line: Een duurzame spa van hoge kwaliteit. Zeer geschikt voor het hele gezin, keus uit meerdere vormen van 3 tot 6 personen. Heeft weinig onderhoud nodig;
  • Premium line: Zeer goed afgewerkte spa met hoog rendement en hoge duurzaamheid. Biedt een hoge therapeutische ervaring. Een modern en strak ontworpen spa. Verschillende indelingen van 5 tot 6 personen;
  • Exclusive line: Een uiterst exclusieve spa in een prachtig modern design. De spa heeft veel exclusieve kenmerken. Op dit moment is dit de beste en meest verfijnde spa die in Europa te koop is. Verschillende indelingen voor 4 of 5 personen.

Wil je één van deze spa’s bij ons bestellen? Via onze website kun je de verschillende spa’s geheel naar eigen wens bestellen. Heb je interesse maar wil je meer weten over de verschillende spa’s of over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Wil je ons assortiment eens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak om in onze showroom langs te komen!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is een zwemspa en wat zijn de mogelijkheden?
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
zwemspa plaatsen rotterdam
Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving