spa in zuid-holland
14 juni 2021

Spa kopen in de provincie Zuid-Holland: waarop letten?

Woont u in Zuid-Holland en bent u op zoek naar het aanbrengen van een ontspanningsplek in uw tuin? Zou u graag een spa bij u in Zuid-Holland willen hebben? Spa’s zijn prachtige apparaten met verwarmd water die enorm veel ontspanning bieden.

Wij leveren, plaatsen en installeren spa’s in Zuid-Holland en hebben al vele positieve recensies mogen ontvangen van klanten uit Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en andere plaatsen in Zuid-Holland. Benieuwd naar onze spa’s? Lees dan even verder!

Wat is een spa?

Een spa is dus een bad met verwarmd water dat ook nog eens bubbels kan maken. Een spa heeft meerdere comfortabele zit- en ligplekken en biedt zeer ontspannende massagestralen. Deze massagestralen zijn niet alleen heel prettig, maar ook nog eens erg goed voor de spieren en gewrichten.

Het water in een spa wordt verwarmd doormiddel van stroom. Een spa lijkt wel wat op een hottub, maar die worden traditioneel opgewarmd via een houtkachel. Spa’s worden vaak in de tuin geplaatst, maar kunnen eigenlijk overal worden geïnstalleerd.

Hoe groot is een spa?

Spa’s zijn er in vele formaten en kunnen eventueel zelfs op maat gemaakt worden. De kleinere spa’s zijn er voor 2-3 personen, terwijl de grote varianten wel meer dan 8 personen plaats bieden. Alles wat daartussenin zit is echter ook mogelijk. Een kleinere spa heeft doorgaans lengte- en breedtematen van 2 tot 2,25 meter.

Grotere varianten kunnen wel een keer zo groot zijn. Spa’s tot 5-6 personen zijn vaak vierkant. Nog grotere varianten zijn meer rechthoekig. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar grofweg klopt dit.

Hoe duur is een spa?

Spa’s zijn er dus in nogal wat verschillende formaten, maar hebben ook mogelijkheden zoals verlichting, geluidsinstallatie en wat al nog niet meer. Elke verandering en toevoeging heeft een invloed op de prijs van het apparaat.  Ons assortiment heeft spa’s die uiteenlopen van €1.500 tot €15.000.

Indien u graag een nauwkeurige indicatie wilt zou u het beste even kunnen bedenken wat uw wensen zijn. Om een spa in Zuid-Holland te plaatsen en te installeren rekenen wij ook nog kosten vanzelfsprekend.

Spa plaatsen in Zuid-Holland

Wilt u graag een spa bij u in Zuid-Holland laten plaatsen door Wellness Tuinier? Of heeft u nog wat vragen over spa’s? Wij staan u graag te woord, komen graag bij u langs en nodigen u van harte uit om eens bij ons in Krimpen aan de IJssel te komen. We helpen u graag met advies op maat en kijken ernaar uit om u te helpen.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
zwemspa plaatsen rotterdam
Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving