spa-noord-holland
14 juni 2021

Spa kopen in provincie Noord-Holland

Bent u woonachtig in de provincie Noord-Holland en zou u graag een plek in of rondom uw huis willen aanbrengen waar u helemaal tot rust kan komen? Zou u graag een spa in uw tuin willen en zoekt u een bedrijf dat deze baden in Noord-Holland kan leveren, plaatsen en installeren?

Spa’s zijn prachtige apparaten die enorm veel ontspanning bieden. Wellness Tuinier levert spa’s overal in Noord-Holland en kan daarnaast ook de rest van de tuin eventueel voor u aanpassen. Benieuwd naar wat een spa u kan bieden? Lees dan vooral even verder.

Wat is een spa?

Een spa is een bad met verwarmd water dat kan bubbelen en massagestralen biedt. Een spa heeft verschillende zit- en ligplekken waar u, eventueel in het gezelschap van naasten, helemaal tot rust kan komen. Een spa biedt enorm veel comfort en is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen na een lange (werk)dag. Spa’s zijn erg populair en hebben vele voordelen.

Voordelen van spa’s

Spa’s bieden een hoge mate van rust, ontspanning en comfort. Maar er zijn nog veel meer voordelen te bedenken die kleven aan deze baden. We sommen er een aantal op:

  • Spa’s zijn het hele jaar door te gebruiken. In de zomer kunt u het bad gebruiken om af te koelen en in de winter kunt u heerlijk opwarmen in het warme water.
  • Het onderhoud dat een spa vereist valt reuze mee. Hier bent u maar weinig tijd aan kwijt.
  • Ontspannen in een spa is goed voor uw fysieke gezondheid. Zo kunnen uw spieren en gewrichten helemaal tot rust komen.
  • Tot rust komen in een spa zorgt ook voor minder stress en een beter bloedcirculatie.
  • Een aromatherapie is mogelijk in een spa.
  • U kunt alleen helemaal tot rust komen in een spa, maar het apparaat ook gebruiken in gezelschap.
  • Uw tuin ziet er na het plaatsen van een spa in één klap mooier uit. Spa’s zijn namelijk echte blikvangers.

Hoe groot is een spa?

Spa’s zijn er in verschillende formaten zouden eventueel zelfs volledig op maat gemaakt kunnen worden. Doorgaans is dit niet nodig omdat er vrijwel altijd een spa bestaat die voldoet aan uw wensen. Spa’s zijn er voor 2-3 personen, maar ook voor 8 personen of meer en alles wat daartussenin zit.

Bij kleinere spa’s liggen de lengte- en breedtemaat vaak rond de 2,25 meter. Bij grote varianten kan wordt dit natuurlijk groter. Spa’s tot zo’n 5-6 personen zijn vaak vierkant, nog grotere varianten worden doorgaans rechthoekig. Al bestaan er altijd uitzonderingen.

Wat kost een spa?

Spa’s zijn er in allerlei formaten, in verschillende kwaliteitsklassen en kunnen allerlei extra opties hebben. Al deze factoren hebben een grote invloed op de prijs van een spa. Ons assortiment heeft spa’s tussen de €1.500 en €15.000. Dit is exclusief installatie en levering van het bad. Naast de aanschafskosten neemt een spa’s ook stroomkosten met zich mee. Ook dit verschilt nogal, maar zit doorgaans zo tussen de €0,80 en €1,30 per dag.

Spa plaatsen in Noord-Holland

Woont u in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of een andere plaats in Noord-Holland? Wilt u graag een spa in Noord-Holland laten bezorgen door Wellness Tuinier? Wij bezorgen, plaatsen en leveren spa’s overal in Noord-Holland en kunnen dat dus ook voor u doen. Heeft u vragen of interesse in onze spa’s of dienstverlening? Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
zwemspa plaatsen rotterdam
Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving
spa plaatsen in zeeland
Spa kopen in de provincie Zeeland