spa met tv
13 juli 2022

Een spa met tv; is dat mogelijk?

Een spa komt dicht bij het ultieme ontspan moment. Maar iedereen relaxt op zijn of haar eigen manier. Voor sommigen betekent het een glaasje wijn, het lezen van een boek of luisteren naar mooie muziek. Andere mensen kijken liever naar hun favoriete programma op tv. Wat nu als je deze ontspan momenten met elkaar kon combineren: In een spa zitten terwijl je muziek luistert of tv kijkt? Een spa met tv; deze mogelijkheid bestaat wel degelijk! 

Een spa met tv; bestaat dat?

De ontwikkeling van spa’s gaat razendsnel. Dat komt omdat steeds meer mensen kiezen voor een spa in hun eigen tuin, huis of onder een overkapping. Door de stijgende populariteit van spa’s worden de wensen en eisen van mensen ook steeds groter. Spa’s worden daardoor steeds beter op gebied van hydrotherapie, maar er komen ook steeds meer opties op de bubbelbaden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spa met Wifi. Dankzij Wifi kun je de spa bedienen via je smartphone, dus als je nog op het werk bent of in de auto zit, dan kun je eenvoudig de spa al aanzetten via je mobiel. Ook kun je kiezen voor een spa met kleurtjes. Kleurentherapie werkt net zo helend als de combinatie warm water en massagestralen. Deze therapeutische voordelen worden gecombineerd door middel van kleurentherapie in de spa. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor een spa met muziek. Zo’n spa is voorzien van een hoogwaardige geluidsinstallatie.

Het was een kwestie van tijd dat er ook een spa met tv op de markt kwam. Tegenwoordig bestaan er enkele merken en types die deze optie hebben. De spa’s met tv zijn natuurlijk heel modern uitgevoerd. Er zijn geen kabels nodig om de tv aan te sluiten, alles werkt draadloos. Het maakt daarom niet uit waar de spa geplaatst wordt, binnen of buiten, je hoeft niet aan de gang met bedrading en koppelingen. Dit is niet alleen handig, het is ook belangrijk wat veiligheid betreft. Het tv scherm op de spa is daarom ook geheel bestendig tegen water. Je kunt het scherm draaien zodat je vanaf elke positie in het bad naar de tv kunt kijken. 

Waarom kiezen voor een ​​spa met tv?

Een spa met tv; heeft dat echt meerwaarde? Wij kunnen ons deze vraag goed voorstellen. Toch heeft een spa met tv voordelen waar je misschien niet snel aan denkt. Deze voordelen zijn:

  • Een spa met tv zorgt voor een sociale beleving. Als jij het bad vaak gebruikt met vrienden of familie, dan kan je met een buiten-tv mensen uitnodigen voor een film tijdens het badderen, een sportwedstrijd kijken of jullie favoriete show kijken vanuit de spa;
  • Je kunt optimaal genieten van de spa. Je hoeft namelijk niet meer te kiezen tussen je favoriete tv-programma’s of een heerlijk avondje relaxen in de spa;
  • Voor een spa wordt een speciaal scherm gebruikt, deze is waterbestendig. De kans dat de tv schade oploopt is daardoor kleiner dan als je jouw smartphone of tablet meeneemt in het bad;
  • De spa wordt nog meer een beleving en ervaring als het voorzien is van een tv. 

Een spa met tv bij Wellness Tuinier

Wil jij ook graag een spa met tv in de tuin? Bij Wellness Tuinier heb je een enorme keus aan verschillende spa’s. Onze spa’s van Aqualife bieden echter niet standaard de mogelijkheid voor een tv. Wellness Tuinier is echter niet zomaar dé wellness specialist van Nederland. Wij willen de wensen van onze klanten graag uit laten komen, voor ons is niets gek genoeg. Neem daarom contact met ons op als je een spa met tv wilt hebben. 

In ons online assortiment kun je kiezen uit drie verschillende categorieën:

Wil je één van deze spa’s bij ons bestellen? Via onze website kun je de verschillende spa’s geheel naar eigen wens bestellen. Heb je interesse maar wil je meer weten over de verschillende spa’s? Wil je weten wat voor mogelijkheden wij je kunnen bieden op gebied van een spa met tv? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Wil je ons assortiment eens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak om in onze showroom langs te komen!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa

zwembad op noordwesten
Hoe ver moet beplanting van de zwembadrand afstaan?
zwembad wanneer er regen valt
Stroomt mijn zwembad over als het regent?
spa zelf aanleggen of laten doen
Een hydropool aanleggen; hoe lang duurt dat?
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is het verschil tussen een whirlpool en een spa?
afmetingen spa
Een spa op maat laten maken; kan dat?
spa acht personen
Een spa samenstellen: zo doe je dat!
Bestaat er een 3-hoeks spa?
De kleur van de buitenbak van een spa; heb je daar keus in?