zwemspa energielabel
11 januari 2021

Maakt een zwemspa veel geluid?

Bent u van plan om een zwemspa aan te schaffen of bent u zich aan het oriënteren op het gebied van deze apparaten? Bent u benieuwd of een zwemspa veel geluid maakt en wilt u hier graag meer over weten? Een zwemspa is hét perfecte apparaat voor mensen die op zoek zijn naar een plek om zowel inspanning als ontspanning te ervaren.

Een zwemspa wekt stroming op om te het voor de gebruiker mogelijk te maken om te zwemmen. Hierbij wordt wat geluid geproduceerd, maar dit hoeft niet storend te zijn. Wilt u alles weten over het geluid dat een zwemspa maakt? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is het perfecte apparaat voor mensen die op zoek zijn naar een plek waar zij zoal kunnen relaxen als een stevige work-out kunnen neerzetten. Zwemmen is een zwemspa is heel gezond voor u. U kunt hier namelijk uw afvaldoelen behalen, een betere conditie opbouwen en spiermassa kweken. Daarnaast kunt u in een zwemspa helemaal tot rust komen. Uw stress zal afnemen en uw spieren kunnen hier uitermate goed herstellen.

Maakt een zwemspa geluid?

Voor het opwekken van warmte en stroming is energie nodig. Dit neemt geluid met zich mee. Wanneer uw spa goed is geïsoleerd zal het geluid meevallen, maar bij minder goed geïsoleerde modellen kan het geluid storend overkomen. Het geluid dat een spa of zwemspa produceert heeft in Nederland al voor menig burenruzie gezorgd.

In gesprek met u kunnen we op zoek naar mogelijkheden om het geluid te minimaliseren. Naast het geluid dat het apparaat zelf maakt speelt ook het geluid van het bubbelende water een rol. Tijdens het zwemmen kan dit geluid nogal aanwezig zijn, maar tijdens het relaxen valt dit reuze mee.

Zwemspa zo geluidsstil mogelijk maken

Zoals gezegd helpen wij graag met het geluidsstil maken van uw zwemspa. Dit kan door het apparaat op een geschikte bodem(plaat) te plaatsen, door het apparaat extra goed te isoleren of door andere oplossingen te vinden. Wij gaan hierover graag met u in gesprek en kunnen veel voor u betekenen.

Zwemspa aanschaffen

Bent u op zoek naar een zwemspa en wilt u graag met ons in gesprek over het geluid dat het apparaat maakt? Wilt u graag meer weten over onze prachtige zwemspa? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Misschien interessant?

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa

zwembad op noordwesten
Hoe ver moet beplanting van de zwembadrand afstaan?
zwembad wanneer er regen valt
Stroomt mijn zwembad over als het regent?
spa zelf aanleggen of laten doen
Een hydropool aanleggen; hoe lang duurt dat?
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is het verschil tussen een whirlpool en een spa?
afmetingen spa
Een spa op maat laten maken; kan dat?
spa acht personen
Een spa samenstellen: zo doe je dat!
Bestaat er een 3-hoeks spa?
De kleur van de buitenbak van een spa; heb je daar keus in?