afmetingen spa
31 mei 2021

Hoe groot is een spa?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een spa? Zou u graag willen weten of een spa in uw tuin past? Om dit te weten is het natuurlijk belangrijk hoeveel ruimte u in uw tuin heeft en hoe groot een spa is. Wilt u weten wat de afmetingen van een spa zijn? Dat loopt natuurlijk behoorlijk uiteen omdat spa’s er zijn van 3 tot 8 of meer personen. Toch kunnen we u er wel het één en ander vertellen. Dat doen we in dit artikel.

Wilt u weten hoe groot een spa is? Lees dan even verder.

Wat is een spa precies?

Omdat er nogal wat verwarring bestaat over de begrippen spa en hottub leggen we nog even vluchtig uit wat een spa nou precies is. Een spa is een bubbelbad met verwarmd water en is voorzien van enkele lig- en zitplekken. Een spa heeft niet alleen de mogelijkheid om bubbels te maken, maar heeft ook zeer comfortabele massagestralen. Deze stralen zijn erg prettig en goed voor u. De harde massagestralen ontspannen uw spieren en zorgen voor een heerlijk rustmoment.

Een spa is heerlijk om even in te stappen na een lange (werk)dag. Het verschil tussen een spa en een hottub is de manier waarop de baden verwarmd worden. Een spa wordt elektrisch verwarmd. Een hottub wordt verwarmd door middel van een houtkachel.

Hoe groot is een spa?

Spa’s zijn er in allerlei formaten. De kleine varianten zijn er voor zo’n 3 personen, terwijl de grootste spa’s wel zo’n acht personen kunnen waarborgen. Kleinere modellen hebben vaak lengte x breedte afmetingen van 1,80 bij 2,00 meter. Deze afmetingen zijn slechts een indicatie. Dit omdat sommige spa’s wat meer ligplekken hebben enzovoorts.

Grotere spa’s zijn vaak al aanzienlijk groter en kunnen wel de dubbele afmetingen hebben van kleinere varianten. Voor vragen over de afmetingen kunt u het best even contact met ons opnemen of eens langskomen in onze showroom in Krimpen aan de IJssel.

Uitzoeken van een spa

Bent u geïnteresseerd in een spa? Zou u graag een spa in uw tuin willen plaatsen of bent u benieuwd naar welke spa past in uw tuin? We raden u aan om de ruimte in uw tuin op te meten, deze afmetingen op te schrijven en vervolgens contact met ons opnemen of langskomen bij ons in Krimpen aan de IJssel.

Samen gaan we op zoek naar de perfecte spa die past binnen uw tuin en binnen uw budget. Benieuwd? Neem gerust eens contact met ons op.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
zwemspa plaatsen rotterdam
Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving