11 januari 2021

Past een spa, hottub of zwemspa in mijn tuin?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een spa, hottub of zwemspa voor in uw tuin? Wilt u graag wat weten over de afmetingen van deze apparaten zodat u kunt meten of deze apparaten in uw tuin passen? Een spa, hottub en zwemspa zijn relatief kleine apparaten die in veel tuinen plaatsen.

Wilt u alles weten over deze apparaten qua apparaten? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Past een spa in mijn tuin?

Een spa is een apparaat waar u heerlijk kunt ontspannen. De jets en massagestralen zorgen ervoor dat u even helemaal tot rust kan komen. Spa’s zijn goed voor u ontspanning en goed voor het afnemen van stress. Spa’s zijn in diverse afmetingen leverbaar. Wij hebben in ons assortiment spa’s voor 2 tot 9 personen. Hoe meer personen u wilt waarborgen in uw spa, hoe groter het apparaat doorgaans is. Wij hebben spa’s in verschillende vormen en maten.

De meest gangbare spa’s zijn bestemd voor 4-6 personen. De minimale afmeting van een apparaat voor 4 personen is zo’n 160x160x80cm. Per persoon, voorkeur qua zit-/ligplek en andere vereisten wordt een spa groter dan dit. Vragen of wilt u graag een proefzitten? Dat kan!

Past een hottub in mijn tuin?

Hottubs zijn ten opzichte van spa’s en zwemspa’s het kleinst. Een hottub is doorgaans een rond voorwerp dat warmte opwekt waardoor men kan genieten van heerlijk verwarmd water. De hottubs die wij leveren zijn voornamelijk rond en hebben een doorsnede van 160, 180 of 200 centimeter.

Maatwerk is echter ook mogelijk en daardoor kunnen wij elke vorm of afmeting die uw maar wilt aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Past een zwemspa in mijn tuin?

Een zwemspa is een van de weinige apparaten die inspanning en ontspanning op een perfecte manier combineert. In een zwemspa kan men zwemmen tegen de stroming en na afloop van de inspanning heerlijk tot rust komen. Een zwemspa heeft een lengte van zo’n 4 tot 6 meter. Dit omdat er ruimte voor het zwemmen en het ontspannen moet zijn.

De breedte van het apparaat varieert nogal. Hierin is dan ook veel mogelijk. Wilt u meer weten over het formaat van een zwemspa? Neem dan gerust contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies op maat.

Wellness producten aanschaffen?

Bent u benieuwd naar meer informatie over wellness producten in de tuin? Overweegt u om een zwemspa, spa of hottub aan te schaffen of wilt u graag een aantal prangende vragen aan ons stellen?

Wij helpen u graag en kunnen doorgaans veel voor u betekenen op het gebied van zwemspa, spa, zwembaden, plunge pool en nog veel meer. Neem gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Tuin

zelf een tuintekening maken
Zelf een tuintekening maken met zwembad?