zeven persoons spa
03 november 2020

Zwemmen in een spa, kan dat?

Bent u op zoek naar een plek in uw tuin waar u heerlijk kunt ontspannen, maar ook een fanatiek work-out kunt uitoefenen? Zoekt u naar een spa waarin u kunt zwemmen? Deze zwemspa’s zijn de laatste jaren enorm toegenomen in populariteit en bieden enorm veel voordelen. In dit artikel vertellen we u alles dat u moet weten over deze zwemspa’s.

Wat is een zwemspa?

Een spa waarin u kan zwemmen? Het kan zijn dat u daar even geen beeld bij heeft. Een zwemspa is een spa waar u kan ontspannen en inspannen. U kunt in een zwemspa zwemmen door de stroming in het water aan te zetten en er vervolgens tegen in te zwemmen. De kracht van de stroming kunt u zelf bepalen. Zo is een zwemspa de ideale plek om even wat calorieën te verbranden en vervolgens uit te rusten.

Maar hoe ziet een zwemspa er dan uit? Een zwemspa is een bubbelbad dat in sommige gevallen in twee delen is verdeeld. Het ene deel is voorzien zit- en ligplekken om even heerlijk te ontspannen, in het andere deel is ruimte om te zwemmen. Het kan ook zijn dat de spa niet in twee delen is verdeeld. Dan is het zit-/liggedeelte naast het zwemgedeelte, maar zit er geen tussenschot in het bad. Het nadeel daarvan is dat iemand die wil relaxen terwijl een ander zwemt erg veel last heeft van de stroming in het water.

Voordelen van een zwemspa

Een zwemspa is een bad dat vele voordelen met zich meeneemt. Bent u benieuwd welke? We sommen er even een aantal op:

  • Een zwemspa biedt de mogelijkheid tot een goede work-out.
  • Een zwemspa biedt ontspanning voor spieren.
  • Een zwemspa neemt stress weg bij u.
  • Een zwemspa is gedurende het hele jaar te gebruiken.
  • Een zwemspa is het enige fitnessapparaat ter wereld waar men na inspanning ook heerlijk kan uitrusten in verwarmd, bubbelend water.
  • Een zwemspa is gedurende het gehele jaar te gebruiken.
  • Een zwemspa heeft weinig onderhoud nodig.
  • Een zwemspa is volledig naar uw zwemniveau in te stellen.
  • Een zwemspa past in vrijwel elke tuin.
  • Een zwemspa verfraaid uw tuin.

Zwemspa aanschaffen?

Bent u overtuigd van de voordelen die een zwemspa met zich meebrengt? Zou u graag een zwemspa in uw tuin willen laten aanleggen? Voor advies op maat kunt u ten alle tijden geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
zwemspa plaatsen rotterdam
Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving