Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van wellnessapparaten en bent u geïnteresseerd in een spa? Wilt u graag weten waarvan een spa wordt gemaakt en uit welk materiaal een spa bestaat?

Spa’s zijn perfecte apparaten voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning. Een spa biedt enorm veel voordelen en vermindert de stress die u eventueel ervaart. In dit artikel vertellen we van welk materiaal spa’s gemaakt worden. Lees lekker verder dus!

Wat is een spa?

Een spa is een bad met water dat elektrisch wordt verwarmd. Een spa biedt veel comfort. Dit doet het apparaat met het verwarmd de water, de comfortabele zit- en ligplekken, de heerlijke massagestralen en nog een aantal andere mogelijkheden van het bad. Ontspannen in een spa vinden mensen over het algemeen heerlijk.

Bijkomend voordeel is dat relaxen in een spa ook nog eens erg goed is voor een mens. Uw spieren en gewrichten vinden het verwarmde water en de lekkere massagestralen erg fijn en daarnaast is het goed voor uw mentale gesteldheid. Zo zal uw stressniveau behoorlijk afnemen na een poosje in een spa.

Van welk materiaal wordt een spa gemaakt?

Spa’s worden net als zwembaden gemaakt van glasvezelversterkt polyester. De glasvezel wordt opgewerkt vanuit meerdere lagen waardoor het materiaal enorm hard is. De hardheid en dichtheid van het materiaal zorgt ervoor dat een spa goed geïsoleerd is. Dit is ten eerste prettig omdat het water op de juiste temperatuur blijft, maar zorgt daarna ook nog eens voor lagere energiekosten.

Hoe beter uw spa geïsoleerd is, hoe minder stroom het kost om het water op temperatuur te houden. Over het algemeen geldt dat hoe duurder een spa is, hoe beter het apparaat geïsoleerd is. Indien u een spa graag extra wilt isoleren dan is dit natuurlijk mogelijk. Eventueel kunnen wij hierin ook het één en ander voor u betekenen. Hoe wij dit doen en wat de mogelijkheden zijn bespreken we graag met u.

Een spa aanschaffen

Wilt u graag een aanvraag doen voor een spa, bent u op zoek naar informatie over spa’s of zit u met vragen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag en kunnen dit over het algemeen vrij goed. We horen graag van u. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dus wees niet bang dat u ergens aan vast zal komen te zitten.

Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een spa of wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij voorzien u graag van advies op maat. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is een zwemspa en wat zijn de mogelijkheden?
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg