spa plaatsen Utrecht
14 juni 2021

Spa kopen in Utrecht en omstreken

Zou u graag een plek in uw tuin willen creëren waar u helemaal tot rust kan komen? Houdt u ervan om in verwarmd water te ontspannen? Dan is een spa bij uitstek hét apparaat voor u.

Bent u woonachtig in Utrecht en overweegt u om een spa aan te schaffen? Wij leveren, plaatsen en installeren spa’s op vele plekken in Nederland en leveren onze prachtige spa’s ook in Utrecht. Wilt u graag meer weten over spa’s? Lees dan dit artikel.

Wat is een spa?

Een spa is een bubbelbad met verwarmd water dat ook nog eens heerlijke massagestralen biedt. In een spa kan je zitten en/of liggen om helemaal tot rust te komen. Dit kunt u alleen doen, maar ook in gezelschap van vrienden, familie of geliefden. Een spa biedt enorm veel comfort en ontspanning.

Daarnaast is het ook nog eens heel goed voor u om zo af en toe gebruik te maken van deze comfortabele baden. Zo geeft u uw spieren en gewrichten de mogelijk om tot rust te komen, verbetert uw bloedcirculatie en zal uw stress afnemen door gebruik te maken van een spa. Maar een spa heeft nog veel meer voordelen.

Voordelen van een spa

  • Spa’s zijn het hele jaar door te gebruiken. In de winter kunt u heerlijk opwarmen in het bad terwijl een spain de zomer juist verkoeling kan geven.
  • Een spa kan in vrijwel elke tuin geplaatst worden en is ook te plaatsen op plekken als een dakterras. Benieuwd of een spa bij u in Utrecht in de tuin past? We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
  • Het onderhouden van een spa vergt maar weinig tijd.
  • Aromatherapie is mogelijk in een spa.
  • Een spa is alleen te gebruiken, maar u kunt het bad ook gebruiken om samen met uw naasten een gezellige tijd te hebben.
  • Uw tuin is na het plaatsen van een spa in één klap mooier. Dit komt omdat spa’s echter blikvangers zijn en de uitstraling van uw tuin ten goede komen.

Wat kost een spa?

Spa’s zijn er in allerlei formaten, in verschillende uitvoeringen en hebben allerlei opties zoals verlichting, trappetjes en zelfs een geluidsinstallatie. Al deze factoren hebben nogal een grote invloed op de aanschafprijs van een spa. Ons assortiment bevat spa’s van €1.500 tot €15.000.

Dat is natuurlijk nogal een groot verschil. Om u een betere indicatie te kunnen geven raden we aan om contact met ons op te nemen ons. In gesprek kunnen we u meer duidelijkheid geven aan de hand van uw wensen, voorkeuren en eisen. Ook kunnen we u vertellen over de kosten van het installeren van een spa bij u in Utrecht.

Spa plaatsen in Utrecht

Woont u in of rondom Utrecht en zoekt u een spa? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening en spa? Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg
zwemspa plaatsen rotterdam
Zwemspa kopen in Rotterdam en omgeving