De beste spa's
31 mei 2021

Wat is de beste spa?

Bent u op zoek naar een plek in uw tuin waar u heerlijk kunt ontspannen? Houdt u ervan om te ontspannen in verwarmd water? Dan is een spa het perfecte apparaat voor u. Maar wat is nou de beste spa? Wanneer u een spa koopt dan wilt u natuurlijk de garantie hebben dat uw apparaat van een goede kwaliteit is.

In dit artikel vertellen we u alles over de beste spa’s die er zijn. Benieuwd? Lees dan even verder.

Wat is een spa?

Om verwarring te voorkomen leggen we graag nog even uit wat een spa precies is. Dit omdat er nogal wat verwarring bestaat tussen de begrippen spa en hottub. De verschillen tussen een spa en een hottub zitten hem voornamelijk in de vorm, het formaat, de manier van opwarmen en het comfort dat het bad biedt.

Een hottub is eigenlijk altijd rond en wordt traditioneel opgewarmd doormiddel van een houtkachel. Hottubs zijn doorgaans ook voor 4/5/6 personen terwijl spa’s er ook voor 8 personen of meer zijn. Een spa wordt elektrisch verwarmd en heeft daarnaast comfortabele massagestralen. Dat maakt het bad net wat luxer dan een hottub. Een hottub is in aanschaf en gebruik echter wel een stuk goedkoper.

Wat is de beste spa?

De spa’s die wij afleveren zijn afkomstig van Fonteyn Spa’s. Deze baden zijn kwalitatief de beste en daarnaast is het aanbod hierin erg groot. Wij hebben in ons assortiment spa’s die qua prijs uiteenlopen van €1.500 tot €15.000.

Het aantal personen, de isolatie en aanvullende opties zorgen voor de prijsverschillen op het gebied van een spa. De spa’s die wij afleveren hebben allen de garantie op snelle levertijd en lange levensduur.

Spa’s met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De spa’s van Fonteyn Spa’s die wij afleveren zijn volgens ons en vele anderen de beste spa’s die er zijn. Hoewel het kopen van een spa natuurlijk geen aankoop is die u zomaar doet, hoeft u bij een spa die wij afleveren niet bang te zijn voor tegenvallende kwaliteit.

Deze spa’s die wij bij u in de tuin plaatsen zijn kwalitatief hoogstand en hebben ook nog eens een lange levensduur. De duurdere spa’s hebben al voordeel dat de isolatie beter voor elkaar is dan bij goedkopere varianten. Hierdoor hebben duurder spa’s, bij zuinig gebruik, minder energiekosten dan duurdere varianten.

Beste spa in huis halen

Wilt u graag een spa van goede kwaliteit in huis halen? Zou u graag meer informatie over spa’s willen en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We kunnen spa’s bij u thuis plaatsen en installeren en daarnaast ook helpen bij het onderhoud van uw spa en de rest van uw tuin. Vragen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa's en zwemspa's

spa twee personen
Wat zijn de mogelijkheden op gebied van een 2 personen spa?
zeven persoons spa
De voor- en nadelen van een 7-persoons spa
spa acht personen
Bestaat er ook een 8 persoons spa?
Ronde spa
Wat is beter: een ronde spa of een vierkante?
Wat zijn de voordelen van een vierkante spa?
exclusieve spa
Een exclusieve spa in je tuin? Dit zijn de mogelijkheden
mogelijkheden van een zwemspa
Wat is een zwemspa en wat zijn de mogelijkheden?
Spa aanschaffen limburg
Spa kopen in de provincie Limburg