19 januari 2021

Verschuifbare zwembadoverkapping aanschaffen: wat zijn de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar een uitschuifbare zwembadoverkapping? Wilt u alles weten over uitschuifbare zwembadoverkappingen en alle opties die daarbij komen kijken? Wij leveren en bevestigen zwembadoverkappingen in allerlei varianten, formaten en soorten en kunnen ook uitschuifbare zwembadoverkappingen leveren.

Bent u op zoek naar alle belangrijke informatie over onze overkappingen? Lees dan dit artikel.

Uitschuifbare zwembadoverkappingen

Wij hebben in ons assortiment diverse soorten overkappingen. Deze overkappingen kunnen uitschuifbaar zijn, maar zijn dat standaard niet. Door te kiezen voor een uitschuifbare overkapping kunt u tijdens het zwemmen geniet van de frissen buitenlucht en heeft u bij slecht weer voldoende bescherming voor uw water en het zwembad.

Het is mogelijk om een overkapping te kiezen die automatisch kan uitschuiven. Dit automatisch uitschuiven van een overkapping oogt erg uniek, luxe en fraai, maar ook de handmatig uitschuifbare varianten hebben een mooie uitstraling.

Hoe duur is een uitschuifbare zwembadoverkapping?

Een uitschuifbare zwembadoverkapping is er in allerlei soorten en maten en kan in verschillende hoogtes worden afgeleverd. Het formaat, de uitvoering en de opties vormen de prijs. Zo is er de optie om een automatische uitschuifbare overkapping te nemen. Deze variant is logischerwijs duurder dan de handmatige versie.

Verder is er nog een keuze qua kleur die een prijsverschil kan opleveren en is er de optie om een transparant dak te nemen. Al deze factoren hebben een invloed op de prijs. De minimale prijs van een zwembadoverkapping ligt rond de €3.800. Hoe luxer en groter de uitvoering hoe hoger de prijs wordt logischerwijs.

Hoe onderhoud je een (automatisch) uitschuifbare zwembadoverkapping?

Om ervoor te zorgen dat de overkapping een lange levensduur heeft en goed blijft werken is het belangrijk om het voorwerp te onderhouden. Maar hoe moet dit? Allereerst is het voor de uitstraling van de overkapping goed om het voorwerp schoon te houden. Dit kan met warm water en groene zeep.

Verder moet het geleidingssysteem van de overkapping eens per half jaar worden ingespoten met siliconenspray. Dit om het schuiven soepel te laten verlopen op de lange termijn. Naast het schoonmaken en inspuiten heeft u geen onderhoud aan uw overkapping.

Uitschuifbare zwembadoverkapping kopen

Wilt u graag een aanvraag doen voor een uitschuifbare zwembadoverkapping of heeft u nog een aantal prangende vragen over dit product? Wij helpen u graag met advies op maat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor hulp en advies.

Misschien interessant?

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembadoverkapping

Wat is een zwembadoverkapping?
overdekt zwembad
Heeft een zwembadoverkapping veel onderhoud nodig?
Hoe duur is een zwembadoverkapping?
overdekt zwembad
Zwembadoverkapping op maat laten maken