overdekt zwembad
18 januari 2021

Heeft een zwembadoverkapping veel onderhoud nodig?

Heeft u een zwembadoverkapping of bent u van plan om bij ons een zwembadoverkapping aan te schaffen? Vraagt u zich af of uw (toekomstige) overkapping veel onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden nodig heeft?

Wij kunnen u alvast verklappen dat het onderhoud aan een zwembadoverkapping reuze meevalt. Maar toch is het schoonmaken en houden van uw overkapping. Dit om de levensduur, kwaliteit en uitstraling goed te houden. Wilt u alles weten over het onderhouden van een zwembadoverkapping?

Zwembadoverkapping: de verschillende soorten

De zwembadoverkappingen die wij verkopen zijn uitschuifbaar en gemaakt van hoog kwalitatief en duurzaam materiaal. De overkappingen zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en beschermen de kwaliteit van uw zwembad. Onze zwembadoverkappingen zijn er in verschillende varianten. Zo hebben wij:

  • Aanbouw overkappingen
  • Murale overkappingen
  • Vrijstaande overkappingen

Deze overkappingen leveren en bevestigen wij bij u. Onze producten kunnen lang mee, maar moeten worden onderhouden om hun levensduur te waarborgen. Onze overkappingen hebben een vanaf prijs van 3.800 Euro. Wilt u weten hoe u de overkappingen moeten worden onderhouden? Dat doen we hieronder.

Onderhoud aan een zwembadoverkapping

Het onderhouden van een zwembadoverkapping is belangrijk omdat wij uitschuifbare overkappingen in ons assortiment hebben. Om het uitschuiven van deze overkapping goed te laten verlopen op de lange termijn is het goed om eens per half jaar het geleidingssysteem van de overkapping in te smeren met siliconenspray.

Zo blijft de werking en levensduur van uw zwembadoverkapping goed. Verder is het goed om de overkapping schoon te houden. Zand, modder of ander vuil kan de uitstraling of werking van de overkapping verslechten. Schoonmaken van een overkapping kan met warm water en groene zeep. Heel eenvoudig dus.

Zwembadoverkapping aanschaffen

Wilt u een zwembadoverkapping aanschaffen nu u weet hoe weinig onderhoud deze voorwerpen vereisen of wilt u graag met eigen ogen zien hoe onze zwembadoverkappingen eruitzien? Op onze site staan verschillende voorbeelden, maar we maken graag een afspraak met u om onze overkappingen te laten zien.

Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Misschien interessant?

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembadoverkapping

Verschuifbare zwembadoverkapping aanschaffen: wat zijn de mogelijkheden?
Wat is een zwembadoverkapping?
Hoe duur is een zwembadoverkapping?
overdekt zwembad
Zwembadoverkapping op maat laten maken