18 januari 2021

Hoe duur is een zwembadoverkapping?

Bent u op zoek naar een overkapping over uw zwembad om de kwaliteit van het water te behouden? Wilt u graag meer weten over onze zwembadoverkappingen en bent u benieuwd naar de prijs van deze producten? Zwembadoverkappingen hebben wij in allerlei soorten en maten. Ook is het mogelijk dat wij de overkapping uitbreiden om uw terrasgedeelte ook te voorzien van overkapping.

Wilt u weten hoe duur een zwembadoverkapping is en wat u zoal van onze overkapping kan verwachten? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Wat is een zwembadoverkapping?

Een zwembadoverkapping is bedoeld om de kwaliteit van het water hoog te houden. De overkapping houdt vuil, bladeren en andere ongewenstheden tegen om het water te bereiken. Wij hebben telescopische en uitschuifbare zwembadoverkappingen in ons assortiment. De uitschuifbare overkappingen zijn er in manuele en automatische varianten. Onze overkappingen zijn er in verschillende soorten. Daarover vertellen we hieronder meer.

Verschillende soorten zwembadoverkapping

Wij hebben overkappingen die geheel aansluiten bij de inrichting van uw tuin en de ligging van uw zwembad t.o.v. uw woning of schuur. Al deze soorten zijn erin zeer lage tot hooge varianten, kunnen ook uw terras overkappen en kunnen uitschuifbaar worden geleverd. Dit uitschuiven kan zowel handmatig als automatisch.

  • Vrijstaande zwembadoverkapping: Deze overkappingen zitten niet van aan muren of andere objecten, maar rusten zelfstandig op de grond.
  • Aanbouw zwembadoverkapping: Heeft u een zwembad dat haaks op uw woning of ander gebouw staat? Dan is de aanbouwvariant iets voor u.
  • Muraal zwembadoverkapping: De murale zwembadoverkapping maakt gebruik van één van uw buitenmuren.

Hoe duur is een zwembadoverkapping?

Een zwembadoverkapping kan op vele manieren gemaakt en geplaatst worden. De hoogte, de grootte, het wel of niet uitschuifbaar zijn, de manier van binnentreden en de variant hebben allen een invloed op de prijs. Het is daarom lastig om een prijs te geven waarmee u rekening moet houden.

Wat we wel kunnen zeggen is dat een zwembadoverkapping minimaal €3.800 kost. Wilt u meer weten over de prijs die u kan verwachten? Dan raden we aan om na te denken over uw wensen en vervolgens contact met ons op te nemen.

Zwembadoverkapping op afspraak

Wilt u een fraaie en praktische overkapping voor uw zwembad? Bent u op zoek naar een zwembadoverkapping met een mooie uitstraling, lange levensduur en een goed werkend systeem? Dan zijn onze zwembadoverkappingen precies waarnaar u op zoek bent. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en advies op maat.

jacuzzi, spa, hottub en plunge pool

Misschien interessant?

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembadoverkapping

Verschuifbare zwembadoverkapping aanschaffen: wat zijn de mogelijkheden?
Wat is een zwembadoverkapping?
overdekt zwembad
Heeft een zwembadoverkapping veel onderhoud nodig?
overdekt zwembad
Zwembadoverkapping op maat laten maken