overdekt zwembad
18 januari 2021

Zwembadoverkapping op maat laten maken

Bent u op zoek naar een zwembadoverkapping en wilt u graag weten of het mogelijk is om deze overkapping volledig op maat te laten maken? Wilt u een zwembadoverkapping met allerlei opties en een prachtige uitstraling? Dan bent u bij ons op de juiste plek.

Wij kunnen zwembadoverkapping volledig op maat maken en kunnen uw overkapping voorzien van allerlei opties. Denk hierbij aan het volledig uitschuifbaar maken van uw overkapping. In dit artikel vertellen we alles over het op maat laten maken van een zwembadoverkapping.

Zwembadoverkapping op maat

Heeft u een fraai zwembad en wilt u graag een overkapping plaatsen om de kwaliteit van uw water hoog te houden? Dan is een zwembadoverkapping perfect voor u. Wij hebben in ons assortiment diverse soorten en varianten zwembadoverkappingen en kunnen deze voorwerpen geheel op maat maken. Wij bieden u daarnaast nog een aantal mogelijkheden aan.

Zo hebben wij uitschuifbare zwembadoverkapping die wij kunnen automatiseren, kunnen wij de kleur van de overkapping in overleg met u samenstellen en is het mogelijk om een transparant dak te nemen. We begrijpen dat het maken van deze keuzes nogal lastig is en raden daarom aan om hier goed over na te denken.

Wellicht is het voor u fijn als u over uw keuzes met ons in gesprek kan gaan? Wij helpen u natuurlijk graag.

Alle mogelijkheden op een rij

Voor het maken van een goede keuze is het goed om alle mogelijkheden te weten. Hieronder sommen we even alles op waaruit u kan kiezen:

  • Zwembadoverkapping: Vrijstaand/aanbouw/muraal.
  • Open- en sluitwerk: Vaste wand/aparte panelen/garagepoort/veersysteem/ accordeon.
  • Uitschuifbaarheid: Handmatig/automatisch/alle richtingen mogelijk.
  • Kleur van het profiel
  • Wel of niet een transparant dak.

De zwembadoverkappingen zijn er in vrijstaande modellen, maar kunnen ook aan één of meerdere muren bevestigd worden. De hoogte van overkappingen kan variëren van zeer laag tot erg hoog. Het open- en sluitwerk heeft invloed op de manier van toetreden en dichtmaken van de overkapping.

Het is handiger om hierover in gesprek te gaan zodat we u voorbeelden kunnen geven. Het automatisch uitschuiven van de overkapping is er handig, maar het handmatig in- en uitschuiven is ook zeer gebruiksvriendelijk. De kleur en het wel of niet kiezen van een transparant dak is puur persoonlijke voorkeur.

Zwembadoverkapping kopen

Wilt u een zwembadoverkapping aanschaffen of bent u zich nog aan het oriënteren? Wilt u graag met ons in gesprek over wat de perfecte zwembadoverkapping voor u is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontvang advies op maat.

jacuzzi, spa, hottub en plunge pool

Misschien interessant?

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembadoverkapping

Verschuifbare zwembadoverkapping aanschaffen: wat zijn de mogelijkheden?
Wat is een zwembadoverkapping?
overdekt zwembad
Heeft een zwembadoverkapping veel onderhoud nodig?
Hoe duur is een zwembadoverkapping?