13 januari 2021

Hottub met bubbels kopen

Bent u op zoek naar het aanbrengen van een plek in uw tuin waar u heerlijk kunt ontspannen? Wilt u graag weten meer informatie ontvangen over hottubs en vraagt u zich af of een hottub ook bubbels kunnen produceren? Hottubs zijn in het oog springende apparaten en bieden een hoge mate van ontspanning.

Het verwarmde water is goed voor uw ontspanning en gezondheid. We kunnen u alvast vertellen dat er hottubs zijn met bubbelfunctie, maar standaard is dit niet het geval. In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Wat is een hottub?

Een hottub is van origine een ronde ton die gevuld is met water en is voorzien van een houtkachel. Deze kachel kan intern, maar ook buiten het bad zich bevinden. Door de kachel op te stoken wordt het water verwarmd en wordt de temperatuur van het water in de hottub langzaamaan steeds aantrekkelijker. Het ontspannen in het warme water van een hottub is goed voor uw gezondheid.

Zo neemt uw stress af, wordt uw humeur beter en kunt u doorgaans beter slapen wanneer u ’s avonds voor het slapen gaan even ontspant in uw hottub. Allemaal positieve effecten op uw gezondheid dus. Sommige hottubs kunnen ook extra ontspannende bubbels produceren. Wilt u hier meer over weten? Lees dan even verder.

Hottub met bubbels

Bent u op zoek naar een hottub die u het ontspannende effect van bubbels kan geven? Dat is mogelijk. Een standaard hottub heeft dit niet, maar tegen een meerprijs is het mogelijk om een hottub die bubbels kan maken te kopen. Deze bubbels geven een masserend en ontspannend gevoel en zijn zeer geliefd. Ook het geluid wat de bubbels produceren heeft een ontspannend effect.

De bediening van de bubbels wordt aan de zijkant van uw hottub bevestigd. Met één druk op de knop kunt u de bubbels in uw bad halen. Naast bubbels is er nog een mooie optie mogelijk. Hottubs kunnen worden voorzien van krachtige massagejets. Deze jets zorgen voor harde stralen die uw rug heerlijk zullen masseren. Nóg meer ontspanning dus!

Hottub aanschaffen

Wilt u graag meer weten over hottubs en vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Wilt u graag meer informatie ontvangen of een aanvraag doen? Onze deur staat altijd voor u open. Wij helpen u dan ook graag met geheel vrijblijvend advies op maat.

Misschien interessant?

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Hottub

Hoeveel water gaat er in een hottub? En hoelang duurt het vullen?
Van welk materiaal wordt een hottub gemaakt?
Elektrische hottub kopen
Waar moet je opletten bij het kopen van een hottub?
Waar moet u op letten bij het onderhouden van een hottub?
Hoelang duurt het opwarmen van een hottub?
Hoe werkt een houtgestookte hottub?
Maakt een hottub lawaai?