13 januari 2021

Maakt een hottub lawaai?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een hottub om samen met geliefde, familie of vrienden heerlijk te kunnen genieten van verwarmd water? Vraagt u zich af of een hottub geluid of lawaai maakt waar u of uw buren zich aan kunnen gaan storen? Een hottub is een prachtig apparaat om in uw tuin te zetten en biedt een hoge mate van ontspanning.

In vergelijking met andere apparaten die u ontspanning bieden in uw tuin is een hottub erg geluidsstil. Wilt u hier alles over weten? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Wat is een hottub?

Omdat er nogal wat verwarring bestaat bij mensen wanneer het gaat om de begrippen hottub en spa leggen we graag nog even voor de duidelijkheid aan u uit wat een hottub precies is. Een hottub is van origine een ronde houten ton die voor een groot deel is gevuld met water.

Dit water wordt opgewarmd door het opstoken van een houtkachel. Deze houtkachel kan aan de buitenkant van het bad worden geplaatst, maar kan ook intern de hottub worden neergezet. Het warme water van een hottub is erg aangenaam om in te zitten en ook nog eens erg goed voor uw gezondheid.

Hottub: Het meest geluidstille apparaat voor ontspanning

Menig burenruzie in Nederland zijn veroorzaakt vanwege het brommende en storende geluid van een spa. Bij een hottub is dit niet het geval. In vergelijking met een spa, zwemspa, plunge pool en zwembad is een hottub misschien wel het meest geluidstille apparaat dat u ontspanning biedt in uw tuin.

Dit komt omdat een hottub bestemd is om op een rustige manier gebruik van te maken, omdat het verwarmen van het water geen stroom of energie kost en omdat een hottub in de standaarduitvoering geen bubbels of jets heeft. Hierdoor is een hottub een oase van rust. Het enige geluid dat u hoort is het knetterende geluid van het hout in de kachel. Dit geluid is eerder ontspannend dan ergerlijk.

Bent u op zoek naar een stil apparaat om te kunnen ontspannen in uw tuin? Dan raden we een hottub zeker aan.

Hottub aanschaffen

Bent u overtuigd van het feit dat u graag een hottub wilt aanschaffen of heeft u nog een aantal prangende vragen over hottubs? In beide gevallen raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen veel voor u betekenen en helpen u graag met geheel vrijblijvend advies op maat.

Misschien interessant?

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Hottub

Hoeveel water gaat er in een hottub? En hoelang duurt het vullen?
Van welk materiaal wordt een hottub gemaakt?
Elektrische hottub kopen
Waar moet je opletten bij het kopen van een hottub?
Waar moet u op letten bij het onderhouden van een hottub?
Hottub met bubbels kopen
Hoelang duurt het opwarmen van een hottub?
Hoe werkt een houtgestookte hottub?