Een zwembad met bedieningspaneel; kleurtjes
30 augustus 2022

Een zwembad met bedieningspaneel; kleurtjes, muziek en/of dekzeil; bestaat dat?

De ontwikkeling op gebied van zwembaden gaat de laatste jaren enorm hard. Dat komt waarschijnlijk doordat consumenten meer te besteden hebben. Een zwembad in eigen tuin is daardoor voor steeds meer mensen een mogelijkheid. De wensen en eisen worden hierdoor ook hoger, fabrikanten spelen daarop in door steeds geavanceerdere zwembaden te ontwikkelen.

Maar een zwembad met een bedieningspaneel waarmee je kleurtjes, muziek en een dekzeil kunt bedienen; bestaat dat eigenlijk? In dit artikel bespreken we wat de mogelijkheden op dit moment zijn voor jou.

Een zwembad met bedieningspaneel

Ben jij op zoek naar een luxe zwembad met bedieningspaneel? Dan kun je het best kiezen voor een polypropyleen zwembad. Dit type zwembad heeft namelijk vele voordelen. Ten eerste is het materiaal polypropyleen uitermate duurzaam en het heeft vele voordelen voor een zwembad. Het kan namelijk goed tegen hoge temperaturen tot 40 graden Celsius. Daarnaast is polypropyleen van nature goed bestand tegen bacteriën. Het zwembad wordt daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

De polypropyleen zwembaden zijn in allerlei standaard maten verkrijgbaar, bovendien kunnen ze geheel naar wens worden gemaakt. Ook kun je voor veel opties kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een polypropyleen zwembad in een kleur. Deze kleur zorgt ervoor dat het zwembadwater een bepaalde kleur krijgt. Bovendien kun je het zwembad laten afdekken.

Hiervoor zijn vier opties: Een zomerzeil, een winterzeil, een zwembadoverkapping of een lamellenafdekking. De laatste is bedienbaar via een bedieningspaneel. Dit zijn slechts enkele opties die je kunt kiezen op de Premium lijn polypropyleen zwembaden. Andere opties zijn bijvoorbeeld: Warmtepomp, wateronderhoud en een jetstream.

> Lees ook: Kun je een zwembad overdekken met een afstandsbediening?

Een spa met bedieningspaneel

Wil je een bad in je eigen tuin waarbij je via een bedieningspaneel kleurtjes, muziek en dekzeil kunt regelen? Misschien past dan een luxe spa het best bij jou! Op een luxe spa zit altijd een bedieningspaneel. Via dit paneel regel je alle jets en massagestralen. Zo kun je heerlijk genieten van het warme en bubbelende water. De moderne spa´s bieden echter nog veel meer.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor kleurtjes in het bad. Deze worden door middel van ledverlichting in meerdere kleuren gegeven. Hierdoor geniet je ook nog eens van lichttherapie.

Daarnaast bestaan er spa´s die voorzien zijn van bluetooth audio. In de spa´s zijn zeer goede luidsprekers en een subwoofer gebouwd, hierdoor kun je van jouw favoriete muziek genieten terwijl je buiten in het bad zit. Wil jij jouw spa laten afdekken met een dekzeil? Dat kan natuurlijk ook altijd geregeld worden.

Wellness Tuinier; geen wens is voor ons te gek!

Een zwembad met bedieningspaneel; kleurtjes, muziek en dekzeil; ben jij daar naar op zoek? In dit artikel hebben wij de mogelijkheden besproken. Maar voor Wellness Tuinier is geen enkele wens te gek. Als jij deze opties wilt hebben op jouw zwembad, dan zorgen wij ervoor!

Wij zijn niet voor niets dé wellness specialist van Nederland. Neem gerust contact met ons op, dan gaan wij in gesprek. Je kunt al jouw wensen duidelijk maken, wij gaan dan kijken naar de mogelijkheden. Aan de hand hiervan maken wij een mooi ontwerp. Ben jij hier tevreden mee, dan gaan we aan de slag! Wij voeren het gehele project van A tot Z zelf uit. Zo kunnen wij snel werken, bovendien heb jij maar één aanspreekpunt.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Op werkdagen kun je met ons chatten via de website. Daarnaast kun je ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Niet gecategoriseerd

Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?
Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?
Wat is een cube pool?
Hoe diep moet een zwembad met duikplank zijn?
voordelen metalen zwembad
Hoe krijg je een inbouwzwembad op een dakterras?
Welke vormen spa’s zijn er?
spa een persoon
Bestaat er een 1 personen spa?
Wat is het verschil tussen een hydropool en polypropyleen zwembad?
Op zoek naar een polypropyleen zwembad fabrikant?