Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?
30 augustus 2022

Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?

Ben jij op zoek naar een plek waar je maximaal kunt ontspannen? Wil jij tot rust komen in je eigen tuin en een klein zwembad laten aanleggen? Dan is een plunge pool de ideale oplossing. Een plunge pool is een klein zwembad dat plaats heeft voor meerdere mensen.

Maar wat is een plunge pool precies? En kun je ook een ivoren plunge pool laten plaatsen? In dit blog vertellen we je er meer over.

Wat is een plunge pool?

Een plunge pool is een klein zwembad, een ideale plek om heerlijk te ontspannen. De naam plunge pool is afgeleid van een natuurverschijnsel dat plaatsvindt bij een waterval. Hier valt zoveel water naar beneden dat de bodem onderaan de waterval gaat slijten. Hierdoor ontstaat slijtage aan de bodem.

Deze slijtage veroorzaakt een soort bad en dit bad wordt een plunge pool genoemd. De kleine zwembaden zijn hiernaar naar vernoemd. Een plunge pool is wat inbouw betreft hetzelfde als een normaal zwembad, alleen de afmetingen zijn kleiner. Een plunge pool is daarom geschikt voor mensen die willen relaxen in het zwembad. Het bad is niet geschikt om in te spelen of zwemmen.

Voor welke kleur plunge pool kun je het beste kiezen?

Als je een plunge pool in je tuin wilt laten plaatsen, dan heb je de keuze uit verschillende kleuren. Bij Wellness Tuinier hebben we de volgende kleuren in het assortiment:

  • Lichtgrijze plunge pool;
  • Lichtblauwe plunge pool;
  • Antraciete plunge pool;
  • Witte plunge pool;
  • Ivoren plunge pool.

Welke kleur je kiest is geheel afhankelijk van jouw specifieke wensen en de uitstraling van jouw tuin. Een ivoren plunge pool geeft jouw tuin een enorm luxe uitstraling. Past dit bij de styling van jouw tuin? Dan kun je dus het beste kiezen voor een ivoren plunge pool.

Plunge pool laten aanleggen door Wellness Tuinier

Ben je op zoek naar een ivoren plunge pool? Kijk dan eens in het assortiment van Wellness Tuinier. Je kunt hier niet alleen een ivoren plunge pool kopen, maar ook een witte plunge pool, een lichtblauwe plunge pool, een witte plunge pool en een antraciete plunge pool.

Wellness Tuinier is dé wellness specialist van Nederland. Wij leveren en installeren plunge pools, zwembaden, spa’s, hydropools, zwemvijvers en nog veel meer. Wij graven niet alleen een gat en plaatsen het bad, wij gaan eerst een uitgebreid gesprek aan met jou! Hierin kun jij je wensen aangeven en voorzien wij je van onze kennis en advies. Aan de hand van dit gesprek maken wij een mooi ontwerp waarin we het zwembad op exact de goede plek plaatsen.

Wij kunnen tevens de gehele tuin renoveren na het plaatsen van het bad. Ook kun je bij ons terecht voor het plaatsen van een buitendouche of voor onderhoud aan je zwembad.

Heb je interesse in onze diensten en producten of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180 554 666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Niet gecategoriseerd

Een zwembad met bedieningspaneel; kleurtjes
Een zwembad met bedieningspaneel; kleurtjes, muziek en/of dekzeil; bestaat dat?
Wat is een cube pool?
Hoe diep moet een zwembad met duikplank zijn?
voordelen metalen zwembad
Hoe krijg je een inbouwzwembad op een dakterras?
Welke vormen spa’s zijn er?
spa een persoon
Bestaat er een 1 personen spa?
Wat is het verschil tussen een hydropool en polypropyleen zwembad?
Op zoek naar een polypropyleen zwembad fabrikant?