03 november 2020

Spa en zwembad in één

Een spa en zwembad in één? Zou dat bestaan? Het kan zijn dat u al een tijdje met deze vraag loopt. Wij hebben het antwoord en dat luidt als volgt: Een spa en zwembad in één bestaat zeker. Deze baden noemen wij zwemspa’s en worden de laatste jaren steeds populairder. Wilt u alles weten over deze bubbelbaden waarin u kunt zwemmen? In dit artikel vertellen we u alles.

Wat is een spa en zwembad in één?

Een spa en zwembad in één klinkt misschien een beetje gek in de oren. En misschien kunt u zich helemaal niet voorstellen hoe dit eruit ziet en hoe dit zal gaan. Maar dat leggen we graag aan u uit. Een zwemspa is één van de weinige apparaten waarin u zowel fanatiek kunt inspannen als vervolgens even heerlijk kunt ontspannen. Een zwemspa is voorzien van stralen die stroming in het water veroorzaken. Deze stralen kunt u naar eigen wens instellen en vervolgens kunt u tegen de stroming in zwemmen. De bedoeling is dat u door uw zwembewegingen en de stroming ongeveer op dezelfde plaats in het bad blijft ‘drijven’.

Maar hoe ziet zo’n zwemjacuzzi of zwemspa er dan uit? Dat kan verschillen. Er zijn zwemspa’s met een tussenwand en zwemspa’s zonder tussenschot. Bij de eerste variant zijn er twee verschillende bakken. De ene is voorzien van zit- en liggelegenheden, de ander is groter, biedt ruimte om te zwemmen en is voorzien van stroming stralen. De zwemspa zonder tussenschot heeft dit ook allemaal, maar heeft één nadeel. Wanneer u wilt ontspannen in het zit- en liggedeelte terwijl uw partner/broer/zus/vriend/andere bekende zwemt, heeft u last van de stralen die deze persoon gebruikt om te zwemmen. In de zwemspa met tussenschot heeft u hier geen last van.

Voordelen van een zwemspa

Nu u weet wat een spa en zwembad in één precies is, heeft u vast al een idee of u geïnteresseerd bent in het bad of juist totaal niet? Om u verder te informeren sommen wij graag een aantal voordelen van het zwemapparaat op.

  • Een zwemspa is de ideale plek voor een uiterst fanatiek work-out.
  • Tijdens het zwemmen verbrand u veel calorieën.
  • Een zwemspa vermindert stress.
  • Een zwemspa is zowel in de zomer als in de winter te gebruiken
  • Een zwemspa is het enige fitness apparaat ter wereld waar u na uw inspanning kunt genieten van verwarmd en bubbelend water.
  • Een zwemspa heeft weinig onderhoud nodig.
  • Een zwemspa past in vrijwel elke tuin.
  • Een zwemspa is een echte eyecatcher voor in uw tuin.

Een zwemspa aanschaffen?

Bent u overtuigd door de vele voordelen die een spa en zwembad in een heeft? Wilt u graag een zwemspa aanschaffen en/of meer informatie ontvangen over deze baden? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat.

Informatie aanvragen!

Bent u opzoek naar meer informatie betreffende plunge pools, spa’s en hottubs? Neem vrijblijvend contact met ons op!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Spa|Spa's en zwemspa's

Bestaat er een combinatie tussen een zwembad en een spa?