prijs rvs bad
13 oktober 2021

Wat is de prijs van een RVS zwembad?

Veel mensen denken qua materiaal voor een zwembad direct aan beton of polyester. Maar wist u dat er tegenwoordig ook zwembaden gemaakt worden van RVS of roestvrij staal? Deze RVS zwembaden worden ook wel Inox zwembaden genoemd. Een zwembad van RVS heeft een hele moderne, industriële look en past daarom bij iedere woonstijl.

Een RVS zwembad is daarnaast ook nog eens onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. Dit zijn echter niet de enige voordelen. In dit blog bespreken we daarom alle voordelen en de RVS zwembad prijs.

De voordelen van een RVS zwembad

Een Inox zwembad is gemaakt van RVS (roestvrij staal) en is zeer gemakkelijk te bewerken. Het is te plooien, te versnijden en te lassen. Dit betekent dat een zwembad van RVS helemaal op maat te maken is. U kunt dus zelf bepalen welke vorm en afmetingen u kiest. Uiteraard dient u wel rekening te houden met een meerprijs wanneer u kiest voor een complexe vorm.

Een RVS zwembad kan op verschillende manieren worden gemonteerd. Zo kunt u ervoor kiezen om verschillende RVS platen aan elkaar te lassen, maar u kunt een RVS zwembad ook in één vorm plooien. Ook is het mogelijk om RVS te combineren met andere materialen, zoals bijvoorbeeld polyester.

RVS zwembad prijs

Een RVS zwembad staat synoniem voor kwaliteit, luxe en duurzaamheid. Daarnaast gaat een zwembad van RVS jarenlang mee en is het materiaal volledig recyclebaar, wat het een milieuvriendelijk bad maakt.

Al deze eigenschappen maken een RVS zwembad wel prijzig. Het is één van de duurste zwembaden op de markt. Hier krijgt u echter wel veel voor terug. De prijs van een RVS zwembad begint bij 50.000 euro. wilt u extra’s toevoegen aan uw zwembad, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp, een automatisch filtersysteem, een zwembadafdekking of zwembadverwarming, dan loopt de prijs op tot 60.000 euro.

RVS zwembad laten plaatsen door Wellness Tuinier

Heeft u interesse in een RVS zwembad? Of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met Wellness Tuinier. U kunt dit doen door ons te bellen of te e-mailen, maar u kunt ook langskomen in onze showroom.

Wellness Tuinier is gevestigd in Krimpen aan den IJssel (omgeving Rotterdam, Utrecht en Den Haag) en levert wellness tuinproducten. U kunt dan denken aan jacuzzi’s, hot tubs, spa’s, zwembaden en plunge pools. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen en aansluiten van bovenstaande producten. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembad

Wat is een plons alarm?
Wat is een plonsalarm?
Hoe maak je een zwembad kindveilig?
Hoe maak je een zwembad kindveilig?
zwembad voor normale tuin
Welk zwembad past het best bij een gemiddelde tuin?
geschikt zwembad
Welk type zwembad is geschikt voor mijn tuin?
wat is een prefab zwembad
Wat is een prefab zwembad?
voordelen metalen zwembad
Wat zijn de voor-, en nadelen van een stalen zwembad?
wat is rvs zwembad
Wat is een RVS zwembad?
Verschillende manieren om uw zwembad te verwarmen