zwembadbak
12 april 2022

Luxe tuinaanleg met zwembad; wat zijn de mogelijkheden?

Een luxe tuinaanleg met zwembad; ben je daar naar op zoek? De tuin wordt steeds meer een onderdeel van onze woning. Lieten de meeste mensen voorheen hun tuin vooral links liggen in de wintermaanden, tegenwoordig doen we er alles aan om het gehele jaar aangenaam te kunnen vertoeven in de tuin. Je kunt dit bewerkstelligen door bijvoorbeeld een overkapping te plaatsen. Hiermee vergroot je jouw leefgebied als het ware, het zorgt voor meer comfort en luxe.

De laatste jaren zijn er veel producten ontwikkeld om de luxe van de tuin te vergroten, je kunt daarbij denken aan verschillende soorten zwembaden en wellness artikelen. Een zwembad in de tuin is dan ook een wens van velen. Maar wat zijn de mogelijkheden wat betreft een luxe tuinaanleg met zwembad en waar kun je ervoor terecht? In dit artikel kun je er alles over lezen! 

De mogelijkheden

Wil je jouw tuin op een luxe wijze laten renoveren inclusief een zwembad? Dan vraag jij je vast af wat de mogelijkheden zijn op dat gebied. Dankzij de razendsnelle ontwikkeling op gebied van zwembaden en wellness artikelen is tegenwoordig zo goed als alles mogelijk. Steeds meer mensen laten hun tuin namelijk omturnen tot een aangename plek om te zijn. De vraag is dus groot naar producten, kennis en kunde om dit te kunnen bewerkstelligen. 

De mogelijkheden hangen dus eigenlijk af van jouw wensen. Specialistische bedrijven zoals Wellness Tuinier hebben alles in huis om een tuin zo luxe aan te leggen als jij maar wilt. Als je bepaalde wensen hebt, leg deze dan zo goed mogelijk voor bij een specialist. Zo kan hij jouw wensen zo goed mogelijk in uitvoering brengen. Wil je echte luxe en het ware wellness gevoel in jouw tuin maar weet je nog niet zo goed hoe? Dan hebben we enkele tips en ideeën voor jou.

Ideeën voor luxe tuinaanleg met zwembad

Sommige mensen hebben precies in hun hoofd hoe hun tuin met zwembad eruit zou moeten zien, voor anderen is dit moeilijk voor te stellen. Dat is best logisch, zeker als je naar je huidige tuin kijkt. Je kunt daarom het best een hovenier inschakelen, deze kan precies de mogelijkheden zien die jouw tuin biedt. Daarnaast is het natuurlijk handig als je op de hoogte bent van de mogelijkheden. Hierbij enkele ideeën voor een luxe tuinaanleg met zwembad: 

Zwembad met overkapping

Zwemmen in de eigen tuin is heerlijk, dat zou je toch het liefst het hele jaar lang willen doen? Helaas is het in Nederland in veel maanden te koud om het zwembad te gebruiken, behalve als je er een overkapping overheen laat plaatsen. Overkappingen zijn in alle maten te leveren, zijn erg mooi en bieden veel luxe. 

Een luxe tuin met zwembad

Wil je een luxe tuin aan laten leggen met een zwembad? De mogelijkheden zijn dan eindeloos. Het hangt vooral af van jouw smaak hoe je de tuin wilt laten aanleggen. Hou je van veel groen? Je kunt dan bijvoorbeeld een mooi zwembad laten plaatsen in een strakke groene grasmat. Enkele mooie borders met planten eromheen en een natuurlijk terras van hout inclusief luxe tuinmeubels volmaken het plaatje!

Hou je meer van modern? Maak dan gebruik van strakke lijnen en stevige materialen zoals steen, marmer en beton! 

Een mooie tuin met gekleurd zwembad

De luxe van de tuin kun je niet alleen laten bepalen door de materialen in de tuin zelf, maar ook door het zwembad. Een polypropyleen kun je namelijk ook krijgen in verschillende kleuren. De platen waar het bad mee gemaakt zijn worden dan in een bepaalde kleur uitgevoerd. Dit geeft een speciale sfeer! Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkergrijs zwembad? Het water van het bad zal daardoor donkerblauw tot groen oplichten. Dat zorgt voor een hele luxe uitstraling. 

Wellness Tuinier; van ontwerp tot renovatie

Wil je een luxe tuin laten aanleggen met zwembad? Laat het dan doen door dé wellness specialist van Nederland! Wellness Tuinier kan namelijk het gehele project uitvoeren, van ontwerp tot renovatie. Dit geeft jou het voordeel dat je maar met één bedrijf en aanspreekpunt te maken hebt. Dat komt de communicatie en efficiëntie ten goede. Op onze website kun je al een goed beeld krijgen van onze diensten. Wij hebben dan ook al vele tuinen in Nederland omgetoverd tot ware wellness paradijsjes! 

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. 

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembaden

Uniek groen onze dealer in België
Chloor toevoegen aan het zwembadwater
Chloor toevoegen aan het zwembadwater, hoe doe je dat?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?