zwembad aanleg
11 april 2022

Wat doet een hovenier bij zwembad aanleg?

Wat doet een hovenier bij zwembad aanleg; vraag jij je dit af? Als je een zwembad wilt laten plaatsen in de tuin, dan is het handig om nadien een hovenier in te schakelen. Het aanleggen van een bad betekent namelijk een flinke aanslag op de tuin. Een tuinrenovatie is dan geen overbodige luxe, want niemand wil een prachtig zwembad in een kale afgegraven tuin. 

In dit artikel kun je lezen wat een reguliere hovenier doet bij zwembad aanleg, maar wij bieden je ook nog een betere optie! 

Wat doet een hovenier bij zwembad aanleg?

Er komt een hoop kijken bij het aanleggen en plaatsen van een zwembad in de tuin. Er moet een flink gat gegraven worden, deze grond moet afgevoerd worden, vaak wordt er beton gestort en in sommige gevallen wordt er een extra zandbed aangelegd.  Bij al dit werk worden graafmachines gebruikt, deze moeten zich vrij door de rest van de tuin kunnen begeven. Dit zorgt ervoor dat het een flinke aanslag is op de tuin. Een hovenier wordt daarom vaak ingeschakeld voor een tuinrenovatie nadat het zwembad is geplaatst. Je hebt in dat geval dus minstens twee bedrijven nodig om het gehele project aan te pakken. Maar dat is niet nodig!

Wellness Tuinier; alle diensten bij één partij!

Wellness Tuinier is dé wellness specialist van Nederland. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat de gehele tuin kan renoveren inclusief het plaatsen van een zwembad, dan ben je bij Wellness Tuinier aan het juiste adres. 

Alles is namelijk mogelijk bij ons, wij kunnen daarom al jouw wensen laten uitkomen. Wellness Tuinier is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen, de tuinaanleg, plaatsen van overkappingen zoals een pool house en natuurlijk het plaatsen van verschillende baden. Wij zijn een specialist omdat wij kennis en kunde hebben om het gehele project aan te pakken. Dit is voor de klant erg handig, omdat er dan maar één aanspreekpunt is. Heb je vragen over verschillende onderwerpen? Dan volstaat slechts één telefoontje om het op te lossen. Doordat wij alles in eigen hand houden klopt onze planning precies en kunnen wij zeer efficiënt werken. 

De werkwijze van Wellness Tuinier

Wat doet een hovenier bij zwembad aanleg? Wellness Tuinier doet alles! Als je gebruik wilt maken van onze diensten dan ben je misschien benieuwd naar onze werkwijze. Je kunt het volgende van ons verwachten:

Een kennismaking

Wij vinden het erg belangrijk om alle wensen van onze klanten uitgebreid te bespreken. Zo kunnen wij goed bepalen hoe het plaatje eruit moet komen te zien. Het kennismakingsgesprek voeren wij in onze showroom, daar kun je alle producten en materialen goed bekijken. Als je bepaalde ideeën hebt, neem daar dan foto’s van mee. 

Een ontwerp maken

Als al jouw wensen duidelijk zijn, dat maken we daarvan gebruik om een mooi ontwerp te maken. We doen dat door middel van een 2D of 3D tekening. Alles kan in dit plan meegenomen worden, denk daarbij aan de verlichting van de tuin en tevens de beplanting. De beplanting is namelijk erg belangrijk om het hele jaar optimaal van de tuin te kunnen genieten. 

Je ontvangt een offerte

Pas als je helemaal tevreden bent met het ontwerp keur je het goed. Hierna zullen wij een offerte opstellen en deze naar je opsturen. De offerte zullen we specificeren per onderdeel. 

Plaatsing, aanleg en renovatie

Hierna zal de realisatie van jouw wensen uitgevoerd worden. Het gehele project wordt begeleid door slechts één vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor duidelijkheid en is daarom erg handig voor jou. 

Tuinaanleg in alle mogelijke stijlen

Wellness Tuinier kan tuinen inclusief zwembaden aanleggen in alle mogelijke stijlen. De laatste jaren is het erg populair om tuinen aan te leggen in een moderne stijl, met een mooi zwembad, spa of plunge pool daarin. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie klassieke tuin inclusief prachtig zwembad. 

Meer dan een hovenier

Wat doet een hovenier bij zwembad aanleg? Wellness Tuinier kan het project van a tot z uitvoeren. Wij zijn dan ook niet zomaar een hovenier, je kunt ons zien als dé wellness specialist van Nederland. Heb je interesse in onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. 

Wellness Tuinier is gevestigd in Krimpen aan de IJssel. Als je wil langskomen in onze showroom, neem dan even contact op om een afspraak te maken. 

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembaden

Uniek groen onze dealer in België
Chloor toevoegen aan het zwembadwater
Chloor toevoegen aan het zwembadwater, hoe doe je dat?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?