wat kost prefab zwembad
13 oktober 2021

Wat zijn de kosten van een prefab zwembad?

Wilt u graag een prefab zwembad in uw tuin laten installeren? Kiest u dan voor een polyester of een kunststof zwembad? En met wat voor prijs moet u rekening houden? Wat zijn de kosten van een prefab zwembad? In dit blog geven we u een antwoord op deze vragen.

Het verschil tussen een polyester en kunststof zwembad

Een polyester prefab zwembad is gemaakt van vinylester, een polyester soort van hoge kwaliteit. Vinylester heeft veel voordelen, zoals dat het onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk is, het is UV bestendig en hygiënisch. Daarnaast is een polyester zwembad snel gemaakt én geplaatst, dus u hoeft nooit lang te wachten op uw op maat gemaakte zwembad.

Een kunststof zwembad is gemaakt van HDPE. HDPE staat voor High Density Polyethyleen. Ook dit materiaal heeft veel voordelen. Een kunststof zwembad heeft een lange levensduur, waardoor u vele jaren van uw zwembad kunt blijven genieten. Het is UV bestendig en aansluitingen kunnen eenvoudig ingelast worden. Een kunststof zwembad wordt aan de buitenkant verstevigd met staal verzinkte buizen.

Afmetingen en vormen

Een prefab zwembad kunt u geheel op maat laten maken. Daarnaast kunt u ook zelf de vorm bepalen. Wilt u een rechthoekig bad? Of toch liever een rond of ovalen bad? Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. In ons online assortiment kunt u alle mogelijkheden bekijken, maar u kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de showroom.

Kosten prefab zwembad

Een prefab zwembad is maatwerk. Wilt u dus een prefab zwembad aanschaffen, dan is de prijs afhankelijk van diverse factoren. Denkt u dan bijvoorbeeld aan de grootte van het bad en de materiaalkeuze. Het is lastig om de prijs van een prefab zwembad vooraf te noemen.

Bent u benieuwd met wat voor kosten u rekening dient te houden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u adviseren over de keuze voor het bad, de afmetingen en wat het gaat kosten om het bad van uw keuze te laten fabriceren en installeren.

Wit u meer informatie over een prefab zwembad?

Wij begrijpen het als geen ander dat u op voorhand meer informatie wenst omtrent het kopen van een prefab zwembad. Heeft u dus vragen? Of wilt u advies op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over de kosten van een prefab zwembad en wat de mogelijkheden zijn.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembad

Wat is een plons alarm?
Wat is een plonsalarm?
Hoe maak je een zwembad kindveilig?
Hoe maak je een zwembad kindveilig?
zwembad voor normale tuin
Welk zwembad past het best bij een gemiddelde tuin?
geschikt zwembad
Welk type zwembad is geschikt voor mijn tuin?
wat is een prefab zwembad
Wat is een prefab zwembad?
voordelen metalen zwembad
Wat zijn de voor-, en nadelen van een stalen zwembad?
wat is rvs zwembad
Wat is een RVS zwembad?
prijs rvs bad
Wat is de prijs van een RVS zwembad?