Hoe maak ik mijn zwembad mooi?
30 augustus 2022

Hoe maak ik mijn zwembad mooi?

Heb jij een zwembad in je eigen tuin? Dat is een verrijking van je leven en een wens die vele Nederlanders nog hebben. Een vraag die veel mensen ons stellen die al een tijd een zwembad hebben is: Hoe maak ik mijn zwembad mooi? Past het zwembad niet bij de sfeer van de tuin? Of ligt het al een tijd en vind je het zwembad niet meer aanlokkelijk?

In dit artikel kun je lezen hoe je jouw huidige zwembad mooier kunt maken.

Ledverlichting

Eén van de snelste en meest betaalbare manieren om jouw zwembad een geheel nieuwe look te geven is door het toevoegen van Ledverlichting. Dit is heel energiezuinig en sommige typen kunnen van kleur veranderen. Zo wordt het zwembad een aanlokkelijke verschijning in de avonduren. De verlichting kan onder water worden aangebracht, waardoor het water van wit naar rood, blauw, groen en magenta schijnt. Een zwembadlamp met ledverlichting laten installeren kost zo´n €750,-.

> Lees ook: Zijn er ook thema zwembaden?

Een zwembad fontein

Een andere manier om het zwembad mooier te maken is door één of meerdere fonteinen te installeren. Deze fonteinen worden aan de zijden van het bad geplaatst. Het zwembadwater wordt door jets met kracht het water in geblazen, hierdoor krijg je het effect van een fontein. Deze fonteinen maken het zwembad niet alleen mooier, ze hebben ook bepaalde voordelen. Zo zorgt een fontein bijvoorbeeld voor een betere doorstroming van het water, dit heeft een positief effect op de kwaliteit van het zwemwater.

Tuinaanleg en tuinrenovatie

De omgeving van een zwembad heeft een groot effect op de uitstraling van het gehele zwembad. Vind jij jouw zwembad niet meer mooi en wil je dat veranderen? Denk er dan eens aan om de omgeving van het bad te veranderen. Dat kun je doen door een gehele nieuwe tuin aan te laten leggen of door enkele veranderingen toe te passen.

Een mooie omranding van natuursteen of hout om het zwembad? Een mooi terras onder een overkapping? Door de tuin eens goed aan te pakken wordt het zwembad vaak een stuk aanlokkelijker.

Hoe maak ik mijn zwembad mooi? Wellness Tuinier helpt!

Hoe maak ik mijn zwembad mooi? Dit kun je doen op verschillende manieren. Je kunt ledverlichting en/of een zwembadfontein laten installeren. Maar je kunt er ook voor kiezen om de tuin opnieuw aan te laten leggen. In beide gevallen kan Wellness Tuinier je helpen! Wij zijn namelijk niet alleen het adres voor alle mogelijke zwembaden en accessoires, wij hebben ook onze eigen hoveniers in huis. Hierdoor kunnen wij van jouw oude zwembad weer een prachtig mooi bad maken.

Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw zwembad gewoon aan vervanging toe is. Op onze website vind je een enorm aanbod aan zwembaden. Neem eens rustig een kijkje om te zien wat de mogelijkheden zijn. Onze producten kunnen allemaal besteld worden via de webshop. Woon je in het buitenland? Geen probleem, wij versturen ook naar andere landen. Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembaden

Uniek groen onze dealer in België
Chloor toevoegen aan het zwembadwater
Chloor toevoegen aan het zwembadwater, hoe doe je dat?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?