Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
30 augustus 2022

Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?

Een zomerzeil voor je zwembad wordt ook wel eens noppenfolie genoemd. Een zomerzeil heeft verschillende functies voor je zwembad. In dit blog vertellen we je meer over de voordelen van een zomerzeil.

Waarom een zomerzeil voor je zwembad?

Een zomerzeil kun je in de zomer over je zwembad heen leggen. Dit zorgt ervoor dat het zwembadwater schoner blijft, dat het chloor in je zwembad beter beschermd is en dat het zwembadwater beter geïsoleerd blijft. Het water koelt minder snel af én je bespaart ook nog eens op je chloorverbruik.

Zwembadwater koelt minder snel af

Met een zomerzeil zorg je ervoor dat het zwembadwater minder snel afkoelt in de nacht. Als het wel afkoelt, heb je overdag minder plezier van je zwembad.

Je bespaart op chloor

Chloor wordt afgebroken door zonlicht. Als je je zwembad niet gebruikt, dan zorgt een zomerzeil ervoor dat er geen zonlicht in je bad terecht komt. Des te minder zonlicht in het zwembadwater, des te effectiever het chloor is tegen algen en bacteriën. Je zwembad blijft er dus een stuk schoner bij.

> Lees ook: Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor je zwembad?

Wat zijn de mogelijkheden voor zomerzeilen?

Je kunt zomerzeilen krijgen in verschillende afmetingen. Zo zijn er zomerzeilen die rond of ovaal zijn, zomerzeilen speciaal voor houten zwembaden en zomerzeilen die je helemaal op maat kunt laten maken.

Zomerzeil kopen bij Wellness Tuinier

Ben je op zoek naar een zomerzeil voor jouw zwembad? Kijk dan eens in het assortiment van Wellness Tuinier. Je kunt bij ons zomerzeilen kopen in verschillende afmetingen. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Wellness Tuinier is dé wellness specialist van Nederland. Bij ons kun je terecht voor alle mogelijke zwembaden, spa’s, plunge pools, hydro pools etc. Daarnaast bieden wij het belangrijke voordeel dat we het gehele project van A tot Z kunnen uitvoeren. Als je een sauna door ons wilt laten plaatsen, dan zullen we eerst met je in gesprek gaan. Wij vinden het namelijk belangrijk om jouw wensen te vervullen.

Door een aantal vragen te stellen krijgen wij een goed beeld hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen. Hierna maken wij een ontwerp waardoor jij een goed beeld krijgt hoe het geheel eruit komt te zien. Je kunt enige aanpassingen aangeven of het ontwerp goedkeuren. Daarna ontvang jij een offerte waarin alle aanlegkosten gespecificeerd staan. Dan gaan we aan de slag met het aanleggen van een spa en eventuele tuinrenovatie.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembaden

Uniek groen onze dealer in België
Chloor toevoegen aan het zwembadwater
Chloor toevoegen aan het zwembadwater, hoe doe je dat?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?
Kan een warmtepomp binnen staan?
Kan een warmtepomp binnen staan?