06 mei 2024

Project Hendrik Ido Ambacht

Plunge pool

400x200x120cm

Deze plunge pool hebben we geplaatst in Hendrik Ido Ambacht en heeft de afmetingen 400x200x120cm. Zoals te zien is heeft deze klant gekozen voor een afwerking van vlonderplanken. Vaak word er gekozen voor een stenen randafwerking, maar zoals op deze foto’s te zien is zijn vlonderplanken ook prachtig om de tuin verder mee af te werken.

De plunge pool is voorzien van een zoutelektrolyse desinfectiesysteem. Zo word het zout omgezet naar een klein beetje chloor zodat het water altijd schoon blijft.

Als afdekking heeft deze klant gekozen voor een zomer- en winterafdekzeil. Daarnaast hebben wij bij dit project een zwembadrobot geleverd. De klant hoeft alleen maar de zwembadrobot in het zwembad te laten zakken, en de robot doet het schoonmaakwerk. Erg makkelijk want zo hoeft deze klant zelf geen tijd te spenderen aan het schoonmaken van de plunge pool.

Laat je inspireren door onze experts

Brochure aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Download onze brochure om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of plan direct een adviesgesprek met Wellness Tuinier of een van onze dealers. Wij staan voor u klaar om jullie droomtuin werkelijkheid te maken. Onderneem vandaag nog actie en creëer uw ideale wellnesstuin.