Bestaat er ook een zwembad met bubbels?
29 augustus 2022

Bestaat er ook een zwembad met bubbels?

Ben jij op zoek naar het juiste zwembad voor in jouw tuin? Je hebt dan enorm veel mogelijkheden, dat kan de keus best lastig maken. Wat kies je: Een mooi groot polypropyleen zwembad, een kleine plunge pool of een spa. Deze zwembaden bieden allen hun eigen voordelen, soms zou je willen dat deze voordelen te combineren zijn. Zo klinkt een zwembad met bubbels bijvoorbeeld heel aanlokkelijk. Een zwembad waar je echt in kunt zwemmen, maar waar je ook in kunt genieten en relaxen.

Wellness Tuinier is niet voor niets dé wellness specialist van Nederland. Wij vervullen namelijk alle wellness wensen van onze klanten. Een zwembad met bubbels; het bestaat eigenlijk niet, maar wij regelen dat gewoon voor jou. In dit artikel kun je lezen hoe we dat doen.

Een bubbelbad of zwembad?

Een bubbelbad en zwembad zijn twee verschillende producten. Een bubbelbad wordt ook wel een spa of whirlpool genoemd. Het zijn kleine baden met warm water waarin je door middel van een bepaald systeem kunt genieten van massagestralen en bubbels.

Het baden in een whirlpool of spa heeft een bepaalde naam: Hydrotherapie. Dat is therapie op basis van water. Deze therapie vindt plaats dankzij de warmte van het water en de beweging in het water.

Beiden hebben een positief effect op onze gezondheid. Als je dit zo kunnen combineren met activiteit, zoals zwemmen in een normaal bad, dan zou dit de optimale stimulans van de gezondheid zijn.

Een zwembad met bubbels

Een zwembad met whirlpool wordt niet gemaakt door zwembadfabrikanten. Dat komt omdat het eigenlijk gaat om twee producten met hun eigen functie. Een zwembad is gemaakt om in te zwemmen en/of spelen. Een spa heeft een hele andere functie; ontspannen en genieten van hydrotherapie zoals massagestralen en bubbels.

Wellness Tuinier biedt echter wel een mogelijkheid om de twee te combineren: Een polypropyleen zwembad dat voorzien wordt van een jetstream. Een polypropyleen zwembad heeft als voordeel dat het gemaakt wordt van een materiaal dat goed tegen warmte kan. Het zwembadwater mag je in dit type zwembad namelijk verwarmen tot maar liefst 40 graden. Bij andere type zwembaden kan dit niet. Het warmte effect van de spa kan daardoor al gesimuleerd worden.

De massagestralen die een whirlpool heeft kunnen gerealiseerd worden in een polypropyleen zwembad door het toevoegen van een jetstream. Een jetstream is een machine dat water met kracht in het zwembad spuit. Hierdoor kun je tegen de waterstroom inzwemmen. De jet is echter in verschillende standen te zetten, hierdoor veroorzaakt de jet ook bubbels. Zo kun je een zwembad met bubbels creëren.

Wellness Tuinier; voor alle wellness wensen

Wil jij een zwembad met bubbels? Het zou heerlijk zijn voor jezelf en natuurlijk ook voor de kinderen. Wat is er nu leuker dan zwemmen en spelen met de bubbels in het zwembad? Een zwembad met bubbels wordt niet standaard gemaakt, maar Wellness Tuinier kan deze wens wel vervullen! In ons assortiment kun je mooie polypropyleen zwembaden vinden. Deze kunnen verwarmd worden tot 40 graden Celsius.

Daarnaast kun je als extra optie kiezen voor een jetstream. Je kunt dit type zwembad in allerlei verschillende maten bestellen op onze website. Je stelt jouw eigen zwembad geheel naar wens samen in de configurator.

Heb jij speciale wensen op gebied van zwembaden of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembaden

Uniek groen onze dealer in België
Chloor toevoegen aan het zwembadwater
Chloor toevoegen aan het zwembadwater, hoe doe je dat?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?