22 augustus 2022

Op zoek naar een plunge pool in België? Bestel het bij Wellness Tuinier!

Wil jij een plunge pool installeren in je tuin en woon je in België? Bestel je plunge pool dan bij Wellness Tuinier in Nederland. Wij zijn dé wellness specialist van Nederland, bij ons kun je terecht voor alle mogelijke producten en diensten op gebied van wellness. Je kunt dan denken aan spa´s, zwembaden, maar natuurlijk ook plunge pools. 

In dit artikel kun je alles lezen over plunge pools; wat het precies zijn, wat de voordelen zijn en hoe je de plunge pools bij ons kunt bestellen.

Wat is een plunge pool?

Een plunge pool is een klein zwembad, een ideale plek om heerlijk te ontspannen. De naam plunge pool is afgeleid van een natuurverschijnsel dat plaatsvindt bij een waterval. Hier valt zoveel water naar beneden dat de bodem onderaan de waterval gaat slijten. Hierdoor ontstaat slijtage aan de bodem.

Deze slijtage veroorzaakt een soort bad en dit bad wordt een plunge pool genoemd. De kleine zwembaden zijn hiernaar naar vernoemd. Een plunge pool is wat inbouw betreft hetzelfde als een normaal zwembad, alleen de afmetingen zijn kleiner. Een plunge pool is daarom geschikt voor mensen die willen relaxen in het zwembad. Het bad is niet geschikt om in te spelen of zwemmen. 

Wat zijn de voordelen van een plunge pool?

Een plunge pool heeft een hoop te bieden, het zwembad moet echter wel bij jouw situatie en wensen passen. Als je kiest voor een plunge pool dan kun je profiteren van de volgende voordelen:

  • Een heerlijk zwembad om in te ontspannen. Het is geschikt voor jezelf, voor een stel of voor kleine gezelschappen;
  • Plunge pools kun je in allerlei verschillende maten bestellen;
  • Een plunge pool is voorzien van een speciaal zitgedeelte om optimaal te kunnen relaxen;
  • Door het kleine formaat is de plunge pool ook geschikt voor kleine tuinen;
  • Een plunge pool kan zelfs geïnstalleerd worden op een dakterras;
  • Een plunge pool zorgt voor lagere stroomkosten dan een normaal zwembad;
  • Een plunge pool wordt snel warm;
  • Minder onderhoud dan bij een normaal zwembad, dat scheelt tijd en kosten. 

Wanneer kiezen voor een plunge pool?

Natuurlijk heeft een plunge pool ook enkele nadelen. Vanwege het formaat is dit type zwembad niet geschikt voor spelletjes of om echt in te zwemmen. Wil je een zwembad voor de kinderen om in te spelen of wil je zelf baantjes trekken? Dan is een polypropyleen zwembad of een hydropool een betere optie.

De plunge pool is een hele goede optie als je een zwembad in de tuin wilt om heerlijk in te ontspannen. Daarnaast is het dit type bad ook zeer geschikt als je een kleine tuin hebt, maar toch graag een zwembad wilt in jouw eigen tuin. 

Plunge pool in België bestellen bij Wellness Tuinier

Wil je een plunge pool in België bestellen? Wellness Tuinier heeft veel verschillende plunge pools in het assortiment. Wij zijn gevestigd in Krimpen aan de IJssel- Nederland, maar wij helpen onze zuiderburen met alle liefde! Op onze website kun je jouw plunge pool naar wens bestellen. Je vindt deze onder het kopje polyester zwembaden. Dit type zwembad kun je plaatsen op een ondergrond van zand of cement, er is dus geen betonnen ondervloer nodig. De plunge pool kan ook boven de grond geplaatst worden, zelfs een infinity edge plunge pool is mogelijk.

Alle plunge pools worden geleverd met een skimmer, 2 inspuiters en een onderwateruitloop. Het bestellen doe je via de configurator, zo kun je jouw eigen plunge pool samenstellen. 

Natuurlijk komt Wellness Tuinier ook graag bij je langs om de plunge pool te installeren. Heb je interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op! Je kunt dat doen door te bellen naar 0180-554666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembaden

Uniek groen onze dealer in België
Chloor toevoegen aan het zwembadwater
Chloor toevoegen aan het zwembadwater, hoe doe je dat?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Hoeveel dB mag een warmtepomp maken?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?
Heeft een warmtepomp krachtstroom nodig?