Een plunge pool is een klein formaat zwembad, dat heel geschikt is om heerlijk in te relaxen. Dit type zwembad is bedoeld voor mensen die niet specifiek van zwemmen houden, maar wel kunnen genieten van een verkoelend bad in hun tuin. Daarnaast is een plunge pool bovendien erg geschikt voor kinderen om in te spelen.

Wellness Tuinier biedt verschillende soorten plunge pools aan. Je kunt kiezen voor een plunge pool van polyester of polypropyleen, van allerlei verschillende formaten en je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lichtgrijze plunge pool.

In welke kleuren kan je een plunge pool kopen?

De kleur van de plunge pool is niet alleen bepalend voor de look van de omgeving van het zwembad, het bepaalt ook de kleur van het water. De kleur wordt aangebracht door middel van een coating op de bodem en binnenkant van het bad.
Plunge pools van polyester hebben standaard in ons assortiment in de volgende 4 kleuren:

  • Wit;
  • Licht grijs;
  • Donker grijs;
  • Zand/Beige.

Plunge pools van polypropyleen kun je in de volgende kleuren bestellen:

  • Wit;
  • Licht blauw;
  • Donker grijs.

Het is belangrijk om goed na te denken over de gewenste kleur. Een zwembad is een flinke investering waar je jarenlang van wilt genieten, dus de kleur moet niet gaan vervelen.

Wanneer kiezen voor een lichtgrijze plunge pool?

Wil je het liefst helder licht blauw water, maar hou je niet zo van een standaard wit zwembad? Dan is een lichtgrijze plunge pool de kleur voor jou. Lichtgrijs is heel goed te combineren met antracietgrijze tegels rond het zwembad. Dat levert een heel modern en strak geheel op.

Plunge pool laten aanleggen door Wellness Tuinier

Wellness Tuinier is dé wellness specialist van Nederland. Wij leveren en installeren plunge pools, zwembaden, spa’s, hydro pools, zwemvijvers en nog veel meer. Wil je een witte plunge pool laten plaatsen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij gaan dan een uitgebreid gesprek aan met jou!

Hierin kun jij je wensen aangeven en voorzien wij je van onze kennis en advies. Aan de hand van dit gesprek maken wij een mooi ontwerp waarin we de plunge pool op exact de goede plek plaatsen. Wij kunnen tevens de gehele tuin renoveren na het plaatsen van het bad. Ook kun je bij ons terecht voor het plaatsen van een buitendouche of voor onderhoud aan je zwembad.

Heb je interesse in onze diensten en producten of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180 554 666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier