Wanneer kiezen voor een lichtblauwe plungepool?|Wanneer kiezen voor een antraciete plunge pool?|Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?|Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?|Wat zijn de mogelijkheden om je plungepool te verlichten?|Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?|Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?|Wat is een plons alarm?|Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?|Een witte plunge pool; past dat bij mij?|Hoe maak je een zwembad kindveilig?
30 augustus 2022

Wanneer kiezen voor een lichtblauwe plungepool?

Wil je graag een plungepool in de tuin laten aanleggen? Dan heb je de keuze uit verschillende kleuren, zoals een lichtblauwe plungepool of een lichtgrijze plungepool. Maar wat is een plungepool precies? En hoe weet je voor welke kleur plungepool je het beste kunt kiezen? In dit blog vertellen we je er meer over.

Wat is een plungepool?

Een plungepool wordt ook wel een mini pool genoemd. In principe is een plungepool hetzelfde als een normaal zwembad, maar dan een stuk kleiner. Als je op zoek bent naar een zwembad waarin je baantjes kunt trekken of balspelletjes kunt doen, dan is een plungepool niet geschikt.

Een plungepool is met name geschikt om in te ontspannen; het is dan ook voorzien van zit-, en ligplaatsen. Een plungepool is ideaal als je wilt ontspannen in verwarmd bad na een dag hard werken, of wanneer je samen met je partner wilt genieten van een hapje en een drankje in het water.

Voor welke kleur plungepool kies je?

Je kunt kiezen voor verschillende kleuren plungepools, zoals een lichtblauwe plungepool of een witte plungepool. Welke kleur je kiest is geheel afhankelijk van jouw specieke wensen en de styling van jouw tuin. Een lichtblauwe plungepool krijgt bijvoorbeeld de uitstraling van helder water met een groene waas.

Plungepool laten aanleggen door Wellness Tuinier

Ben je op zoek naar een lichtblauwe plungepool? Kijk dan eens in het assortiment van Wellness Tuinier. Je kunt hier niet alleen een lichtblauwe plungepool kopen, maar ook een witte plungepool, een antraciete plungepool, een witte plungepool en een ivoren plungepool.

Wellness Tuinier is dé wellness specialist van Nederland. Wij leveren en installeren plungepools, zwembaden, spa’s, hydropools, zwemvijvers en nog veel meer. Wij graven niet alleen een gat en plaatsen het bad, wij gaan eerst een uitgebreid gesprek aan met jou! Hierin kun jij je wensen aangeven en voorzien wij je van onze kennis en advies. Aan de hand van dit gesprek maken wij een mooi ontwerp waarin we het zwembad op exact de goede plek plaatsen.

Wij kunnen tevens de gehele tuin renoveren na het plaatsen van het bad. Ook kun je bij ons terecht voor het plaatsen van een buitendouche of voor onderhoud aan je zwembad.

Heb je interesse in onze diensten en producten of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180 554 666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.