Wanneer kiezen voor een antraciete plunge pool?
30 augustus 2022

Wanneer kiezen voor een antraciete plunge pool?

Droom jij ook van een plunge pool in je tuin? Dan heb je de keuze uit verschillende kleuren, zoals een antraciete plunge pool of een witte plunge pool. Weet jij wat een plunge pool precies is? En als je een plunge pool in je tuin wilt laten installeren, voor welke kleur moet je dan kiezen?

In dit blog vertellen we je wat een plunge pool precies is en voor welke kleur je het beste kunt kiezen.

Wat is een plunge pool?

Een plunge pool wordt ook wel een mini pool genoemd. In principe is een plunge pool hetzelfde als een normaal zwembad, maar dan een stuk kleiner. Als je op zoek bent naar een zwembad waarin je baantjes kunt trekken of balspelletjes kunt doen, dan is een plunge pool niet geschikt.

Een plunge pool is met name geschikt om in te ontspannen; het is dan ook voorzien van zit-, en ligplaatsen. Een plunge pool is ideaal als je wilt ontspannen in verwarmd bad na een dag hard werken, of wanneer je samen met je partner wilt genieten van een hapje en een drankje in het water.

Voor welke kleur plunge pool kun je het beste kiezen?

Als je een plunge pool in je tuin wilt laten plaatsen, dan heb je de keuze uit verschillende kleuren. Bij Wellness Tuinier hebben we de volgende kleuren in het assortiment:

  • Lichtgrijze plunge pool;
  • Lichtblauwe plunge pool;
  • Antraciete plunge pool;
  • Witte plunge pool;
  • Ivoren plunge pool.

Welke kleur je kiest is geheel afhankelijk van jouw specifieke wensen en de uitstraling van jouw tuin. Een antraciete plunge pool krijgt bijvoorbeeld de uitstraling van donkerblauw tot groen water. Als je dit mooi vindt, dan kun je dus het beste kiezen voor een antraciete plunge pool.

Plunge pool laten aanleggen door Wellness Tuinier

Ben je op zoek naar een antraciete plunge pool? Kijk dan eens in het assortiment van Wellness Tuinier. Je kunt hier niet alleen een antraciete plunge pool kopen, maar ook een witte plunge pool, een lichtblauwe plunge pool, een witte plunge pool en een ivoren plunge pool.

Wellness Tuinier is dé wellness specialist van Nederland. Wij leveren en installeren plunge pools, zwembaden, spa’s, hydropools, zwemvijvers en nog veel meer. Wij graven niet alleen een gat en plaatsen het bad, wij gaan eerst een uitgebreid gesprek aan met jou!

Hierin kun jij je wensen aangeven en voorzien wij je van onze kennis en advies. Aan de hand van dit gesprek maken wij een mooi ontwerp waarin we het zwembad op exact de goede plek plaatsen. Wij kunnen tevens de gehele tuin renoveren na het plaatsen van het bad. Ook kun je bij ons terecht voor het plaatsen van een buitendouche of voor onderhoud aan je zwembad.

Heb je interesse in onze diensten en producten of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180 554 666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Plunge pools

Wat zijn de mogelijkheden om je plungepool te verlichten?
Wat zijn de mogelijkheden om je plungepool te verlichten?
Een witte plunge pool; past dat bij mij?
Een witte plunge pool; past dat bij mij?
Wanneer kiezen voor een lichtblauwe plungepool?|Wanneer kiezen voor een antraciete plunge pool?|Hoe duur is een chloor systeem voor een zwembad?|Wanneer kiezen voor een ivoren plunge pool?|Wat zijn de mogelijkheden om je plungepool te verlichten?|Wat zijn de voordelen van een winterzeil voor het zwembad?|Wat zijn de voordelen van een zomerzeil voor je zwembad?|Wat is een plons alarm?|Welke systemen heb je nodig voor wateronderhoud?|Een witte plunge pool; past dat bij mij?|Hoe maak je een zwembad kindveilig?
Wanneer kiezen voor een lichtblauwe plungepool?
Wanneer moet ik kiezen voor een lichtgrijze plunge pool?
Hoe lang duurt het om een plungepool aan te leggen?