Wat zijn de kosten van een Wilan zwembad?

Wat zijn de kosten van een Wilan zwembad?

Het is de wens van vele tuinbezitters; een eigen zwembad in de tuin. Wat is er lekkerder dan op een warme zomerdag een duik te kunnen nemen in uw eigen zwembad? De mogelijkheden op dit gebied breidden zich steeds meer uit. Zwembaden in verschillende vormen en formaten, zwemvijvers en plunge pools; uw eigen paradijs kan nu ook gerealiseerd worden in uw tuin!

Wilan zwembaden

Zwembaden kunt u aanschaffen bij veel verschillende aanbieders en van vele merken. Als u kiest voor een inbouwzwembad, dan kunt het best kiezen voor kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van het bad zelf, maar ook voor het plaatsen van het bad. Dit kunt u het best door een expert laten doen. Wilan is een Nederlandse fabrikant van zwembaden, ze hebben een ruim assortiment van verschillende soorten baden.

Wat voor bad u ook zoekt, u vindt het bij Wilan. De zwembaden van Wilan staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en grote mate van duurzaamheid. Als u een Wilan zwembad koopt, dan kunt ervan op aan dat u er jarenlang plezier van heeft. Maar wat kost nu eigenlijk een zwembad van Wilan?

Wat zijn de kosten van een Wilan zwembad?

Wilt u een Wilan zwembad kopen? Dan heeft u de keus uit zes mogelijkheden. Het kleinste bad heeft een afmeting van 6500 x 3000 mm. De prijs van dit zwembad ligt rond €12.000 inclusief BTW, maar zonder de kosten voor installatie. De installatiekosten starten rond €8000, dit is inclusief het leveren van het bad, het graven, installatie en opruimkosten.

De kosten voor de overige baden zullen oplopen naarmate het formaat van het zwembad groter wordt.

Het installeren van het zwembad

Het installeren van het zwembad is net zo belangrijk als het zwembad zelf. Er komt een hoop bij kijken, daarom kunt u dit het best laten doen. Wellness Tuinier heeft een exclusieve samenwerking met Wilan zwembaden. Wij leveren niet alleen de zwembaden van Wilan, maar we installeren ze ook in uw tuin. Dat is echter niet alles, wij hebben namelijk ook hoveniers en tuinontwerpers in dienst.

Hierdoor kunnen wij het gehele plan voor u uitvoeren, van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gehele tuin een renovatie krijgt. Als u een zwembad laat plaatsen, dan wilt u toch onmiddellijk genieten van uw nieuwe tuin? Wellness Tuinier maakt het mogelijk.

Wilt u een zwembad van Wilan kopen en laten plaatsen? Kies dan voor de exclusieve partner van Wilan; Wellness Tuinier. Voor de exacte kosten van uw Wilan zwembad naar wens kunt u het best contact met ons opnemen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij dan een offerte voor u opmaken.

Heeft u interesse of vragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellness Tuinier

Landelijke dekking in NL & BE

Dealer worden
Internationale verzending

Ook buiten Europa

Configurator

Direct een prijs