Aquavia Spa Feel Sundown
Van  12.644,96 Selecteer opties

Aquavia Spa Feel Sundown

Van  12.644,96

De Sundown is een ronde spa uit de Aqualife-collectie, met plaats voor 5 personen en voldoende ruimte (diameter 205 cm) om leuke relaxmomenten met uw gezin of met goede vrienden te delen. Zoals de cirkel de volmaakte vorm is, is de ronde vorm ideaal om een goede verstandhouding met de andere gebruikers te onderhouden, evenals het geval is aan een ronde tafel in een restaurant.

Kuip kleur
De standaard kleur is wit. Door deze optie aan te vinken heeft u de keuze uit: gemarmerd wit, beige, zilver, zand gemarmerd

Dit model beschikt standaard over alle functies en kenmerken van de andere spa’s uit de Aqualife-collectie. De Sundown is uitgerust met 22 hydrojets (waterstralen) en 10 warmeluchtjets, verdeeld over 5 verschillende massageposities in de verschillende zitplaatsen die allemaal instelbaar zijn met behulp van ons eigen Balboa-regelpaneel. Het resultaat is een complete massage van rug-, been- en bilspieren.

Voorts beschikt het over een ledlamp voor kleurentherapie en een comfortabel en eenvoudig aromatherapiesysteem. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het Bluetooth Audio-systeem met een hoogwaardige geluidsinstallatie te installeren die u met mobiel of tablet kunt bedienen. De Spa Sundown is verkrijgbaar in 3 kleuren en in twee raamwerkuitvoeringen in verschillende soorten hout. U kunt het natuurlijk ook zonder raamwerk aanschaffen om hem zelf buiten of binnen in te bouwen of met ander materiaal te bekleden, hoewel het toch al over een volledige, zeer robuuste en goed geïsoleerde metalen constructie beschikt: de (Metallic Structure van Aquavia Spa).

Een spa met een heel bijzonder formaat

De Sundown heeft een heel interessant formaat voor uw woning als u over de juiste ruimte beschikt om deze tot zijn recht te laten komen. Deze spa heeft namelijk een mooi uiterlijk en dankzij zijn ronde vorm trekt hij als centraal element alle aandacht naar zich toe. Een ronde spa is juist aanbevelenswaard als hij centraal staat in open vertrekken. Als goede vertegenwoordiger van de Aqualife Spa serie, is zijn kwaliteits-prijsverhouding onovertrefbaar en zijn zijn kwaliteiten leidend binnen het marktsegment van de functionele draagbare spa’s.

 

Kenmerken

  • Aantal jets van de Spa:22
  • Spa met luchtinjectoren:10
  • Spa met digitaal bedieningspaneel:Balboa System Control Panel
  • Bubbelbad met gegalvaniseerd metalen frame
  • Spa met isolerende ABS-bodem
  • Energy Saving Cover
  • Colour Sense
  • Roestvrije jets / sproeiers
  • Spa met filter:Patroon
  • Clean Water (Spa con Ozonizador)

Extra informatie

Gewicht 327 kg
Afmetingen 205 × 205 × 90 cm
zitplaatsen

5

Aantal personen

5