Aquavia Spa Quantum spa exclusive line
Van  21.649,48 Selecteer opties

Aquavia Spa Quantum spa exclusive line

Van  21.649,48

Een minimalistische spa met optimaal rendement

Less is more, aldus de befaamde architect Mies Van de Rohe. Dit is het minimalisme waar Spa Quantum op uit is. Dit massagebad zonder opsmuk richt zich onmiskenbaar op de gebruikers die niet om uiterlijk vertoon maar om resultaat geven. In dit opzicht is Spa Quantum een zeer effectief hydrotherapie-instrument voor een veelheid van praktische toepassingen, zoals enkel ontspannen of het bestrijden van verkrampte spieren na lichamelijke inspanning. Zoekt u een veelzijdige, complete, exclusieve maar minimalistische spa met uitstekende eigenschappen en tegen een redelijke prijs, dan is de Spa Quantum de juiste keuze.

Let op: alle prijzen worden getoond incl.btw

Wifi
Het standaard bedieningspaneel vervangen door een die wifi gestuurd is
Bluetooth Audio
De spa´s die voorzien zijn van Surround Bluetooth Audio hebben 4 luidsprekers van 30W (120W in totaal) en een subwoofer (versterker van lage tonen) van 50W
Verlichting
Pure Line Lighting verandert de look van de spa en daarmee de esthetiek van alle ruimtes waar de spa geïnstalleerd wordt.

De Quantum, met 4 plaatsen en in elke positie verschillende verdelingspatronen van jets (27) en warmeluchtinjectoren (12), is een zeer complete, hoogwaardige spa voor thuisgebruik. Evenals alle spa’s uit de Exclusive serie is hij uitgerust met surround verlichting en audio: het Colour Sense-systeem met 5 veelkleurige ledspots voor een complete kleurentherapie-ervaring, aangevuld met de zwierige esthetiek van de buitenverlichting van het raamwerk (Pure Line Lighting) en zijn Surround Bluetooth Audio om naar muziek te luisteren als in de bioscoop. Daarnaast garandeert het zelfstandige en stille filtratiesysteem Silent Pump dat u tijdens de massage van kristalhelder water kunt blijven genieten, met de onbetaalbare ondersteuning van Ultraviolet Treatment voor een totale ontsmetting door middel van UV-licht. 80% minder chloor: irritatie van de ogen en de geur van chloor behoren tot het verleden.

De Spa Quantum is efficiënt op gebied van therapie, filtratie en energieverbruik. Dit is een EcoSpa met een ABS-isolatie om warmteverliezen te voorkomen, die u kunt aanvullen met de dubbele totaalisolatie van Nordic Insulation System aan de zijkanten om tot 80% op energieverbruik te besparen en de watertemperatuur zelfs buiten bij extreme kou tot -15ºC op peil te houden.

Wanneer de bewegingsvrijheid ertoe doet

Soms is bewegingsvrijheid veel belangrijker dan een totaal ergonomisch design in alle afzonderlijke zit- en ligplaatsen van de spa. De vormgeving van de Spa Quantum is bedoeld voor een veelzijdige hydrotherapie en een vlotte en vloeiende overgang zonder duidelijke afgrenzing van de zitplaatsen met veel ruimte om te baden zonder fysieke beperkingen. Ideaal voor gebruikers die zich liever vrijelijk in de spa verplaatsen om vlug van massagecircuit te wisselen.

Met de Spa Quantum hebt u vele opties: het is om het even of u hem binnenshuis installeert of buitenshuis (in de tuin, op het terras, bij uw zwembad) want dankzij de flexibele afwerking (met zijn elegante witte ronding), past hij bij elke omgeving. En alsof dat nog niet genoeg was, kunt u deze zonder raamwerk aanschaffen en in bestaande constructies inbouwen. Dankzij de metalen corrosiewerende constructie en zijn totale isolatie, kunt u hem overal installeren waar zijn goede werking en lange levensduur gewaarborgd kunnen worden.

Extra informatie

Gewicht 220 kg
Afmetingen 198 × 198 × 76 cm
zitplaatsen

4

Aantal personen

4