5x3x1,5 Plunge Pool
Van  15.754,28 Selecteer opties

5x3x1,5 Plunge Pool

Van  15.754,28

Deze plunge pool van polyester wordt standaard geleverd met het volgende:

  • zitbank met trap (zonder zitbank is mogelijk)
  • skimmer in de kleur wit
  • inspuiters in de kleur wit
  • onderwateruitloop
  • een PVC pakket bestaande uit; 1x PVC lijm, 3x bocht klein, 1x T-stuk, 2x bocht groot, 1x schroefdop voor skimmer en 25m1 flexibele zwembadslang van 50mm
  • inclusief transport in Nederland, gelost naast de vrachtwagen

Let op: alle prijzen worden getoond incl.btw

Kleur
Kies de gewenste kleur
Verlichting
Voor het mooi uitlichten van het water
Verhoogde randafwerking
Hiermee kan het bad boven het maaiveld geplaatst worden
Wateronderhoud
Voor het reinigen van het water
Warmtepomp
Voor het verwarmen van het zwembad
Afdekking Zomer
Foam zomerzeil van 6mm dikte, kleur grijs
Oprolmechanisme
Oprolmechanisme voor een zomerzeil
Afdekking Winter
PVC winterzeil incl. rubber spanners, kleur grijs
Zwembadoverkapping
Voor het overkappen van het zwembad
Zwembadrobot
Voor het makkelijk reinigen van het bad
Warmtepompomkasting
Nette afwerking rondom de warmtepomp van composiet
Jetstream
Om actief te kunnen zwemmen! Inbouw of opbouw.

Polyester zwembaden

Algemene informatie:

Onze polyester plungepools of zwembaden zijn echt geschikt als u wilt genieten in de tuin. Laten we beginnen met het verschil tussen een plunge pool en een zwembad. Een plunge pool heeft de afmeting tot maximaal 500x300cm en kleiner, wordt het groter dan noemen we het een zwembad en is die automatische 150cm diepte terwijl de plunge pools vanaf 100cm diepte leverbaar zijn.

De polyester plunge pool die kunt u in vele afmetingen en verschillende dieptes bestellen daarover leest u hieronder meer. Het voordeel van een polyester zwembad is dat deze onderhoudsvriendelijk is maar ook sterk. Dit type zwembad wordt met de hand gemaakt en wordt gefabriceerd van dikwandig, onverslijtbaar polyester. Nadat het zwembad van polyester is gemaakt gaat er een sterke speciale zwembadcoating overheen. De kleur zwembadcoating bepaalt o.a. de kleur van het water. De polyester zwembaden mogen verwarmd worden tot maximaal 30 graden.

Dit type bad kan je al plaatsen op een zand/cement ondervloer, betonstorten is niet noodzakelijk. Informeer hiervoor wat op uw locatie verstandig is.

Deze type zwembaden zijn ook leverbaar met een speciale randafwerking waarbij je het zwembad deels ook boven de grond kan plaatsen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Standaard wordt er in het bad een skimmer gemonteerd evenals 2 inspuiters en een onderwateruitloop in de kleur wit. Een grijze kleur is als kleine meerprijs leverbaar.

Afmetingen en dieptes:

De polyester plunge pool kunt u op nagenoeg elke afmeting bestellen. Voor het gebruikersgemak hebben wij vast voor u in de webshop diverse veel verkochte afmetingen gezet. We hebben mini plunge pools die hebben een diepte van 100cm, de standaard plunge pools hebben een diepte vanaf standaard 125cm en zijn ook leverbaar in 140 of 150cm. Maar wilt u een bad van 135cm diepte, dan is dat ook mogelijk. Diepere baden dan 150cm zijn alleen op aanvraag realiseerbaar.

Als u een plunge pool of zwembad met een sandwichrand afwerking besteld dan is die altijd tot de helft van het bad. Dit betekend niet automatische dat hij ook maar tot de helft ingegraven hoeft te worden, dit is ook mede afhankelijk van het formaat. Vraag naar de mogelijkheden!

Kleuren:

De kleur van de toegepaste zwembadcoating bepaald ook de kleur van het water, het is dus belangrijk goed na te gaan wat het droomplaatje in uw hoofd is.

Wij hebben standaard in ons assortiment de volgende 4 kleuren:

Wit – heel helder licht blauw water

Licht grijs – helder licht blauw water

Donker grijs – donker blauw tegen het groen aan water

Zand/Beige – groen water

Laat u goed informeren over de kleur keuze.

Stel dat er iets met de coating aan de hand is in de toekomst dan kunnen we het bad altijd op locatie behandelen en een nieuwe zwembadcoating aanbrengen. Let wel, het polyester mag niet beschadigd zijn.

Afdekking:

Er zijn vele opties en keuzes te maken in de afdekkingen voor de zwembaden en plunge pools. We proberen het hieronder overzichtelijk te maken voor u;

1: Roldek in het zwembad, dit is een lamellenafdekking, gemonteerd in het bad of op de rand waarmee het bad veilig kan worden afgesloten. (dit is ook kindvriendelijk)

Een roldek is in elk formaat leverbaar zowel als PVC lamel maar ook als SOLAR lamel. Laat u juist informeren over de keuzes en kleuren.

2: Een zomerzeil heb je in veel types en soorten. Wij gebruiken altijd een zomerzeil als foam afdekking van 6mm dikte in de kleur grijs. Dit is een dikker type afdekking dan bijv. bubbeltjeszeil. Dit foam doet niks anders dan de warmte vast houden van het water. Dit zeil kan je niet in de winter laten liggen, de kans dat het kapot vriest is dan te groot.

3: Een winterzeil, dit spreekt al voorzich, als je het bad in de winter afsluit dan monteer je het winterzeil. Dit is een pvc zeil met ogen en spanners eraan en wordt gemonteerd over het gehele bad. Standaard is deze kleur grijs.

Verwarming:

Onze plunge pools en zwembaden zijn goed te verwarmen met een warmtepomp. Ook hierin heb je veel soorten en types. Afhankelijk van de inhoud van het bad komt er een bepaald type warmtepomp bij. Een warmtepomp wordt uitgedrukt in de hoeveelheid KW. Wij gebruiken voor de plunge pools vanaf 300x250cm een inverter warmtepomp. Zijn de baden kleiner dan is het een normale warmtepomp. Beide types zijn in te stellen qua tempratuur en sommige modellen zijn via een app bestuurbaar.

De warmtepompen werken normaal vanaf circa 10graden buitentempratuur, wilt u echt in de wintermaanden ook kunnen zwemmen dan hebben we daarvoor speciale warmtepompen die ook nog kunnen verwarmen als het tot -15graden is. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Waterbehandeling:

Onze baden kunt u met verschillende systemen laten behandelen. Wij werken met kant en klare plug and play units waarop de pomp, het filtervat en de waterbehandeling al zijn voor gemonteerd.

Tevens heeft dit een achterwand, dus heeft u een bestaande schuur dan kunt u hem zo in de schuur plaatsen. De afmetingen die wij nodig hebben is 150cm breed x 105cm diep en de wand is 160cm hoog, wij bieden de volgende behandelingen aan om zodoende altijd een schoon, helder en alg vrij zwembad te hebben:

  • PH – REDOX systeem
  • Zoutelektrolyse systeem

Van beide systemen is veel te vertellen en elk systeem heeft zijn voor en nadeel. Laat u door ons informeren welk systeem in uw situatie het beste resultaat geeft.

Extra informatie

Afmetingen 500 × 300 × 150 cm
merk

materiaal